Showbiz

Μουζουράκης: Του έχει πάρει τα μυαλά η νεογέννητη κόρη του-«Ξεχάστηκα με τα νέα μου καθήκοντα και..»

Gossip-tv Team

Λίγο έλειψε να μην είναι παρών στην έναρξη της επιτυχημένης επιθεώρησης του καλοκαιριού Τι φάση πάλι ρε, ο Πάνος Μουζουράκης ο οποίος αποκάλυψε ότι λόγω των νέων καθηκόντων του ως μπαμπάς, ξεχάστηκε! 

Ο Πάνος Μουζουράκης, τρελός και παλαβός με το κοριτσάκι του που ήρθε στον κόσμο πριν από λίγες μέρες, δεν έχει μυαλό για τίποτα άλλο!

Γι' αυτό και δεν κατάλαβε πώς είχε περάσει η ώρα και έπρεπε ήδη να έχει φύγει για το θέατρο Άλσος όπου πρωταγωνιστεί στην παράσταση που έχει γράψει η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

mouzourakis.jpg

Όπως εξήγησε στο βίντεο που ανέβασε τα social media, τον πήρε η ώρα και διαπίστωσε πολύ αργά πως είχε καθυστερήσει να φύγει για το θέατρο. Είχε πολλή κίνηση, δεν είχε τρόπο να φτάσει εγκαίρως στις θεατρικές υποχρεώσεις του όμως ευτυχώς βρέθηκε στον δρόμο του ένας φίλος του, ο Γιώργος ο οποίος είναι οδηγός μηχανής και τον «πέταξε» όσο πιο γρήγορα μπορούσε στο θέατρο Άλσος προκειμένου να είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις του ο τραγουδιστής και ηθοποιός.

Βλέπετε, από τότε που ήρθε στον κόσμο η μικρή πριγκίπισσά του, έχει αλλάξει ριζικά η ζωή του και τέτοιου είδους ευτράπελα σίγουρα θα συμβαίνουν μέχρι να βρουν όλοι στην οικογένεια τα πατήματά τους.
Δείτε το απολαυστικό βίντεο που ανέβασε ο ίδιος παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved