Η συγκίνηση του πατέρα της Βρανά: «Δεν πίστεψα ούτε μια στιγμή ότι η Κατερίνα θα πέθαινε»
Showbiz

Η συγκίνηση του πατέρα της Βρανά: «Δεν πίστεψα ούτε μια στιγμή ότι η Κατερίνα θα πέθαινε»

Η Κατερίνα Βρανά βρέθηκε στο Στούντιο 4 μαζί με τον πατέρα της Κωστή και μίλησαν για τη σχέση που έχουν μεταξύ τους αλλά και για την περίοδο του χωρισμού των γονιών της γνωστής κωμικού όπως και για την πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή της. 

«Στην εφηβεία την κρίση την πέρασα με την μητέρα μου πιο πολύ. Επειδή από τα 18-19 ήμουν Αγγλία μέχρι να γίνει όλο το συμβάν, δεν είχαμε τον χρόνο» είπε αρχικά η Κατερίνα Βρανά και συνέχισε λέγοντας: «Για εμένα χώρισαν στην καλύτερη ηλικία γιατί ήμουν 16, που σημαίνει ότι είσαι τόσο απορροφημένη με τον εαυτό σου και είχα ανακαλύψει τα αγόρια. Είχα πιο σοβαρά πράγματα τότε και κάπου στο backround χώριζαν οι δικοί μου».

Ο Κωστής Βρανάς συνέχισε λέγοντας: «Και μάλιστα της είχαμε πει να μην το πει ακόμη ότι χωρίσαμε και ερχόταν συνέχεια και μας έλεγε “Να το πω στο σχολείο;”. Όταν ήταν 10 ετών μου έλεγε πώς όταν πάει γυμνάσιο θα γίνει ηθοποιός. Φτάνει η εποχή που είναι στο Λύκειο και κάνει μια παράσταση “Η Χιονάτη και οι 8 νάνοι”. Κάπως έτσι καταλάβαμε το πού θα πάει το πράγμα».

Ο ίδιος συνέχισε μιλώντας για τη νέα του οικογένεια που έχει δημιουργήσει ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στις δύο γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του. Συγκεκριμένα αποκάλυψε:

«Σαν άντρας έχω εκτίμηση και στις δύο γυναίκες μου. Η πρώτη γυναίκα μου είναι φίλη μου μέχρι και τώρα. Οι δύο γυναίκες μου μιλάνε μεταξύ τους και στις οικογενειακές συγκεντρώσεις με βάζουν ανάμεσά τους. Είναι θέμα χαρακτήρα των γυναικών. Στον γάμο με την “καινούργια” περνούσα χρόνο στο παλιό μου σπίτι για να τις διαβάσω, να δω τι κάνουν».

Πατέρας και κόρη μίλησαν επίσης και για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε η οικογένεια όταν η Κατερίνα Βρανά αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της. Ο πατέρας της, Κωστής μάλιστα είπε συγκεκριμένα: «Δεν πίστεψα ούτε μία στιγμή ότι η Κατερίνα θα πέθαινε». Δείτε τι είπε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved