Νατάσα Σκαφίδα: Ξέσπασε η σύζυγος του Γιάννη Βαρδή! Η οργισμένη ανάρτησή της: Λυπηρός ο κιτρινισμός
Showbiz

Νατάσα Σκαφίδα: Ξέσπασε η σύζυγος του Γιάννη Βαρδή! Η οργισμένη ανάρτησή της: Λυπηρός ο κιτρινισμός

Θέση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον σύζυγό της, Γιάννη Βαρδή και την Φιλοθέη Μωβ, πήρε η Νατάσα Σκαφίδα.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε λόγο για κιτρινισμό αναφερόμενη σε εκείνους που τον προκαλούν για να βγουν στην επιφάνεια από την αφάνεια ενώ τόνισε πως στο μέλλον αντί τα παιδιά της να βλέπουν στο Ίντερνετ την σπουδαιότητα του παππού τους θα βλέπουν τις κόντρες.

natasaskafida_331581288_505056788481091_860688193234075325_n.jpg

Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν με αφορμή την συναυλία στη μνήμη του Αντώνη Βαρδή και το γεγονός ότι δεν προσκλήθηκε η τελευταία σύζυγός του.

«Δεν πήγα γιατί δεν προσκλήθηκα. Το έμαθα μέσω Facebook. Η επικοινωνία με τα παιδιά του Αντώνη Βαρδή διακόπηκε γιατί με κλείδωσαν έξω από το σπίτι κλειδώνοντας τα προσωπικά μου αντικείμενα το 2016. Δεν σεβάστηκαν και θα μιλήσω κυρίως για τον Γιάννη την επιλογή του πατέρα τους. Η Δικαιοσύνη θα τα κανονίσει όλα. Κάποια στιγμή θα λυθούν οι διαφορές στα δικαστήρια, δεν έχει τελειώσει τίποτα», είχε πει η Φιλοθέη Μωβ με τον Γιάννη Βαρδή να απαντά:

vardis-mov.jpg

«Την κυρία Μαραγκόζη συνειδητά δεν την κάλεσα, γιατί σε μία προσπάθεια που είχε κάνει ο πατέρας μου το 2006 δεν την κάλεσε ούτε ο ίδιος. Εγώ πορεύομαι με τις δικές του επιθυμίες. Θα έπρεπε να ξέρετε τι ποιόν έχει αυτή η γυναίκα όταν, πριν χρόνια είχε βγει και είχε πει ότι ήταν παντρεμένη με τον πατέρα μου τρία χρόνια ενώ εγώ εκείνες τις είχα βγει με χαρτί και είχα πει ότι είναι 3 μήνες παντρεμένοι. Θα έπρεπε να έχετε καταλάβει τι άνθρωπος είναι. Πάλι προσπαθεί να αμαυρώσει τη μνήμη του πατέρα μου. Δε θέλω να τη βλέπω μπροστά μου, την απεχθάνομαι. Η αδερφή μου εννοείται ότι έχει την ίδια άποψη με εμένα, είμαστε ομάδα, είμαστε οικογένεια, είμαστε ενωμένοι».

Δες στη gallery τις αναρτήσεις της Νατάσας Σκαφίδα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved