Χρυσικού: Με σικ εμφάνιση στο θέατρο Άλσος η «Αρετή» - Το μαύρο φόρεμα και τα ιδιαίτερα κοσμήματα
NDP photo agency
Showbiz

Χρυσικού: Με σικ εμφάνιση στο θέατρο Άλσος η «Αρετή» - Το μαύρο φόρεμα και τα ιδιαίτερα κοσμήματα

Πρεμιέρα κάνει ο τρίτος κύκλος της σειράς «Η Γη της Ελιάς» το βράδυ της Κυριακής (24-09) και η Αρετή μπαίνει σε νέες περιπέτειες.

Μέχρι όμως να τη δούμε σε αυτές, την απολαύσαμε σε μια σπάνια δημόσια έξοδό της, στο θέατρο Άλσος.

Η Δώρα Χρυσικού το βράδυ της Τετάρτης (20-09) βρέθηκε στο καλοκαιρινό Θέατρο Άλσος οπού ο Γιώργος Νταλάρας παρουσίασε ένα μοναδικό πρόγραμμα με καινούργια τραγούδια και τραγούδια σταθμούς από την πλούσια δισκογραφία του και τη συνεργασία του με τους μεγάλους Έλληνες συνθέτες.

1D8A7935.jpg

Η όμορφη ηθοποιός μαγνήτισε τα βλέμματα με τη σικάτη εμφάνισή της, Για αυτή τη βραδιά επέλεξε μαύρο μακρύ φόρεμα, το οποίο συνδύασε με απίθανα κοσμήματα και έντονο μακιγιάζ!

Δες την στη gallery

«Θεωρούσα πως είναι ταμπού να μην θέλεις παιδί. Εγώ, που τσαλαπατούσα τα ταμπού, είχα μπει σε μια διαδικασία να παντρευτώ, να γίνω μάνα. Ήρθε ο καρκίνος και τα απάντησε όλα. Βρήκα τον καρκίνο κάνοντας εξωσωματική για ένα παιδί που τελικά μάλλον δεν ήθελα. Έφυγε ένα βάρος τρομερό από πάνω μου. Δεν έχω πια μήτρα κι ωοθήκες και συνειδητοποίησα ότι δεν ήθελα ποτέ να κάνω παιδί. Αν ήθελα, και τώρα θα μπορούσα να έχω υιοθετήσει», έχει εξομολογηθεί η ίδια σε συνέντευξή της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved