Μήνυμα όλο νόημα από Πιερίδη: – «Όσο στέκεσαι σε μια κακή στιγμή, τόσο μεγαλύτερη δύναμη της δίνεις»
Showbiz

Μήνυμα όλο νόημα από Πιερίδη: – «Όσο στέκεσαι σε μια κακή στιγμή, τόσο μεγαλύτερη δύναμη της δίνεις»

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Μαριάντα Πιερίδη λόγω της αποκάλυψη για τη σοβαρή κρίση που περνάει ο γάμος της με τον Δημήτρη Κατριβέση.

Το ζευγάρι είναι μαζί εννιά χρόνια και όπως τόνισε η τραγουδίστρια στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα” συνέβη κάτι σοβαρό, το οποίο είναι αιτία χωρισμού.

Την Πέμπτη 21/9 η Μαριάντα Πιερίδη προχώρησε σε μια γεμάτη νόημα ανάρτηση καθώς συνηθίζει τα τελευταία χρόνια να αναρτά στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης γνωμικά που την εκφράζουν.

Η ίδια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Όσο περισσότερο στέκεσαι σε μια κακή στιγμή τόσο μεγαλύτερη δύναμη της δίνεις να σε βλάψει».

mariada-antigrafoQ.jpg

Η εξομολόγηση της στον αέρα του Alpha:

«Μου έστειλαν μηνύματα που αφορούσαν τον σύζυγό μου ενώ ήμουν στην εκπομπή το καλοκαίρι. Το θέμα είναι ότι όταν καλείσαι να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο κι όταν κι ένας άλλος άνθρωπος παρακολουθεί αυτό που κάνεις στην τηλεόραση και σε βλέπει και φροντίζει εκείνη τη στιγμή που είσαι σε διάλειμμα να σου στείλει κάτι. Το έψαξα πολύ, βρήκα... και μου μίλησε και ο ίδιος. Τώρα είναι θέμα διαχείρισης και των δυο μας. Ό, τι και να είναι είναι σκληρό και είναι αιτία χωρισμού σε μια σχέση.



Όλο αυτό με έκανε να μοιράσω τις μάχες μου και να σκεφτώ ποια πρέπει να δώσω πρώτα, γιατί χρειάστηκε να δώσω κάποιες μάχες. Είχα μεγάλη στήριξη από την Φελίσια και από την διευθύντριά μου στο κανάλι, την Ιζαμπέλλα. Η γυναίκα, να ΄ναι καλά γιατί με έβαλε κάτω και μου μίλησε και ίσως να μου έβαλε σε τάξη τον πανικό που είχα εκείνη τη στιγμή»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved