Γκουντάρας για Μενεγάκη: «Ήταν δύσκολο όταν ξανασυναντηθήκαμε, έκτοτε δεν έχουμε επαφές»
Showbiz

Γκουντάρας για Μενεγάκη: «Ήταν δύσκολο όταν ξανασυναντηθήκαμε, έκτοτε δεν έχουμε επαφές»

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας υπήρξε στενός συνεργάτης και για αρκετά χρόνια της Ελένης Μενεγάκη. Μία συνεργασία που υπήρξε σταθμό στην καριέρα του. 

Μιλώντας για την τηλεοπτική του διαδρομή, ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής στάθηκε και στο κεφάλαιο αυτό και αναφέρθηκε στις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με την Ελένη Μενεγάκη.

Η τηλεοπτική σου διαδρομή θα μπορούσαμε να πούμε ότι χωρίζεται στην περίοδο προ Ελένης και μετά Ελένης;

Όχι. Είναι όλη ενιαία, απλά το κομμάτι «Ελένη Μενεγάκη» ήταν έντονο και μεγάλο. Δεκαέξι χρόνια που έχουν καταγραφεί στη συνείδηση του κόσμου σαν να ήμουν μόνιμα στην Ελένη. Μου το λένε ακόμη και τώρα για αυτές τις ξεκαρδιστικές έρευνες που παρουσίαζα. Από ένα σημείο και μετά καθόμουν και τις έγραφα μόνος μου το πρωί. Η διάρκειά τους στον αέρα εξαρτιόταν από την επιτυχία της κάθε έρευνας.

goudaras-menegaki.jpg

Πώς ήταν όταν ξανασυναντηθήκατε με την Ελένη Μενεγάκη σε εκείνη την τελευταία της εκπομπή στον Alpha;

Ήταν δύσκολο, αλλά μου τηλεφώνησε η ίδια, βάλαμε τα κλάματα και οι δυο μας, γιατί και στους δύο είχε μείνει κάτι, διαφορετικό για τον καθέναν. Ήταν όντως αμήχανο, αλλά έγινε και, αν θες τη γνώμη μου, καλώς έγινε. Έκτοτε δεν έχουμε επαφές.

Συχνά χάνονται οι επαφές όταν δεν δουλεύεις πια μαζί.

Όχι απαραίτητα. Η Κατερίνα (σ.σ. Καινούργιου) νιώθω ότι χαιρόταν για τα επόμενα βήματά μου, δεν χαίρονταν όλοι. Δεν χάθηκε ούτε ένα δευτερόλεπτο από τη ζωή μου. Μάλιστα, όταν είχα φύγει και ήμουν στον ΣΚΑΪ, της έστελνα μηνύματα να μην εκνευρίζεται γιατί την έβλεπα ταραγμένη μερικές φορές. Ό,τι συναίσθημα έχει θα το βγάλει τηλεοπτικά και της λέω ότι πολλές φορές δεν χρειάζεται να το κάνει.

Πηγή: ΟΚ

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved