Επέτειος γάμου για Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλο - Οι φωτογραφίες που ανέβασε η παρουσιάστρια
Showbiz

Επέτειος γάμου για Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλο - Οι φωτογραφίες που ανέβασε η παρουσιάστρια

Ένας χρόνος ακριβώς πέρασε από την ημέρα που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παντρεύτηκε τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Το ζευγάρι γιορτάζει την πρώτη επέτειο του γάμου και βεβαίως δεν έλειψαν οι σχετικές φωτογραφίες τις οποίες μοιράστηκε η παρουσιάστρια.

Ο πολιτικός τους γάμος τελέστηκε στις 2 Οκτωβρίου του 2022 κάτω από άκρα μυστικότητα στο δημαρχείο Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης. Όλα αυτά λίγους μήνες πριν κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

1693750577307-309379868-spyropoulou-(8).jpg

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε φορέσει λευκό φόρεμα Celia Kritharioti με ιδιαίτερες λεπτομέρειες, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ένα μεγάλο γεύμα με τις οικογένειες του ζευγαριού.

Η παρουσιάστρια με τον επιχειρηματία απολαμβάνουν κάθε στιγμή της νέας τους ζωής έχοντας αποκτήσει το πρώτο τους παιδί το οποίο βάφτισαν τον προηγούμενο μήνα.

Σήμερα, Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναδημοσίευσε στο instagram φωτογραφίες από τον πολιτικό της γάμο.

Δείτε τις εικόνες που ανέβασε η παρουσιάστρια στην παρακάτω Gallery:

Όσα αποκάλυψε η Κωνσταντίνα για τη γνωριμία τους

«Θα σου πω την αλήθεια γιατί έχω ακούσει πάρα πολλά για το πως γνωριστήκαμε. Ο Βασίλης πήγαινε σε ένα στούντιο γυμναστικής πριν δέκα χρόνια και η μια αδερφή του, στο οποίο πήγαινα και εγώ. Από εκεί τον ξέρω… Μετά και αυτός απασχολούσε θέλοντας και μη και με τα μαγαζιά του. Και εγώ έχει τύχει να πάω ως καλεσμένη σε κάποιο μαγαζί του.. Μέχρι να γίνουμε ζευγάρι δεν τον είχα δει ποτέ διαφορετικά. Δεν ήμασταν φίλοι, μέχρι να γίνουμε ζευγάρι ήμασταν κοινωνικά γνωστοί», είχε πει η ίδια για τη γνωριμία τους.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved