Σπάνιο καρέ: Όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη πόζαρε με μπουρνούζι σε φωτογράφιση το 1993
Showbiz

Σπάνιο καρέ: Όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη πόζαρε με μπουρνούζι σε φωτογράφιση το 1993

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είναι ένα πρόσωπο που συνεχίζει να μας απασχολεί ακόμη και σήμερα που πέρασαν 18 χρόνια από τον θάνατο της.

Η κορυφαία Ελληνίδα σταρ μέτρησε πολλά χιλιόμετρα στην καριέρα της έχοντας μελετήσει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Παράλληλα αποτελεί ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα πρόσωπα στην Ελλάδα και το αρχείο που υπάρχει είναι ατελείωτο.

Για τον λόγο αυτό εξάλλου ο μονάκριβος γιος της Αλίκης δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Instagram με το όνομα της μητέρας του και μοιράζεται πλούσιο αδημοσίευτο υλικό από τη ζωή της.

aliki-1.jpg

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ είχε μοιραστεί μία ακόμη σπάνια φωτογραφία της μητέρας του η οποία τραβήχτηκε το μακρινό 1993.

Η εικόνα που θα δείτε παρακάτω προέρχεται από φωτογράφιση που είχε κάνει η μητέρα του στην σουίτα του ξενοδοχείου Meridien (σημερινό Athens Plaza).

vougiouklaki-2.jpg

Στην εικόνα, η Αλίκη πόζαρε με μπουρνούζι στην ηλικία των 59 ετών κι όπως πάντα ήταν λαμπερή και πανέμορφη.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη την περίοδο εκείνη έμενε στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο επειδή περίμενε να ολοκληρωθούν οι εργασίες για την ανακαίνιση του διαμερίσματος που είχε στην οδό Στησιχόρου, στο κέντρο της Αθήνας.

Δείτε την φωτογραφία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη:

https://www.instagram.com/p/CAhauxvlzL_/

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved