Μαίρη Χρονοπούλου: Αυτή ήταν η τελευταία δημόσια εμφάνιση της σπουδαίας ηθοποιού
Showbiz

Μαίρη Χρονοπούλου: Αυτή ήταν η τελευταία δημόσια εμφάνιση της σπουδαίας ηθοποιού

H Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών μετά από πέντε ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Η ηθοποιός έπεσε από τα σκαλοπάτια του σπιτιού της στην Παιανία με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι και σήμερα το μεσημέρι κατέληξε.

Η Μαίρη Χρονοπούλου στις 20 Σεπτεμβρίου βρέθηκε στο Ηρώδειο και απόλαυσε την καλή της φίλη, Ευανθία Ρεμπούτσικα επί σκηνής.

Να σας θυμίσουμε ότι η Ευανθία Ρεμπούτσικα η οποία είχε στενή σχέση με την Μαίρη Χρονοπούλου, είπε στο Πρωινό πριν λίγα 24ωρα : «Είμαστε πολύ κοντά εδώ και αρκετά χρόνια, την ξέρω πάρα πολλά χρόνια τη Μαίρη. Είμαστε πολύ κοντά η μία στην άλλη με πολλή αγάπη, κάναμε πολύ ωραίες κουβέντες, κάναμε συζητήσεις, λέγαμε τα εσώψυχά μας. Μία γυναίκα, μες τα νιάτα, ήταν ζωντανή, μία γυναίκα που έχει να δώσει πράγματα. Πριν γίνει αυτό, το Σάββατο ήμασταν μαζί στο σπίτι μου και τρώγαμε, πολύ ευδιάθετη, πολύ χαρούμενη.»!

202107120939160.6782_MERI_XRONOPOYLOY_1172021.jpg

Και είχε τονίσει: «Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ με αυτό που έγινε. Δεν μπορούσαμε καν να φανταστούμε ότι θα γίνει αυτό το κακό. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι της μίλησα, να έχουμε ελπίδα και να προσευχηθούμε γι’ αυτήν».

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα, η οποία έχει σπίτι δίπλα στην ηθοποιό, την είχε επισκεφτεί στο νοσοκομείο που ήταν στην εντατική αλλά δυστυχώς η σπουδαία ηθοποιός δεν τα κατάφερε.

Δείτε παρακάτω την τελευταία της δημόσια εμφάνιση.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved