Showbiz

Συγκινεί το βίντεο που ανέβασε η Ζωζώ με τη Μαίρη Χρονοπούλου σε παλιές ευτυχισμένες στιγμές

Gossip-tv Team

Τις όμορφες στιγμές που είχε περάσει με τη Μαίρη Χρονοπούλου από έξοδό τους πριν από δύο χρόνια, μετά από θεατρική παράσταση που είχαν δει, έφερε στο μυαλό της η Ζωζώ Σαπουντζάκη η οποία δείχνει να είναι απαρηγόρητη με την απώλειά της. 

Οι δύο ντίβες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου εκείνο το βράδυ, αφού απόλαυσαν ένα έργο που ήθελαν στο θέατρο, είπαν να συνεχίσουν τη βραδιά τους σε γνωστό μεζεδοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας. Η Μαίρη Χρονοπούλου τότε είχε αρχίσει να ξεπερνά τα κινητικά προβλήματα που είχε και ξαναστεκόταν στα πόδια της. Ήθελε να γευτεί ξανά τις χαρές της ζωής και εκείνο το βράδυ, μαζί με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη είχαν ξεσηκώσει το μαγαζί με τις ερμηνείες τους α καπέλα σε μεγάλες επιτυχίες της εποχής όπου μεσουρανούσαν και οι δύο στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η Ζωζώ, θέλοντας να αποχαιρετήσει την καλή της φίλη, ανέβασε ένα βίντεο από αυτή την υπέροχη έξοδό τους όπου είχαν περάσει αξέχαστα και έγραψε στη λεζάντα:

«Ακόμα Ένα Ποτηράκι μου τραγουδούσες γλυκιά μου Μαίρη .....Μόνο που τώρα το ποτηράκι είναι πολύ πικρό για εμένα και για όλους μας!

Καλό σου ταξίδι αγαπημένη μου Ήσουν Είσαι και θα είσαι Μια Κυρία του Ελληνικού θεάτρου και Κινηματογράφου . Σ ΑΓΑΠΩ ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ζήσαμε πολλά Μαζί και σου υπόσχομαι Εμείς οι Δύο δε θα χαθούμε ΠΟΤΕ !❤️😭».

Δείτε το παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved