Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Οι celebrities στην κάλπη για να ψηφίσουν!
Showbiz

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Οι celebrities στην κάλπη για να ψηφίσουν!

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Από νωρίς βρέθηκαν οι επώνυμοι στα εκλογικά κέντρα όπου ψηφίζουν για να ρίξουν την ψήφο τους για τον δήμαρχο της πόλης όπου ζουν αλλά και την περιφέρεια. 

Πολλοί από αυτούς, μάλιστα, έχουν θέσει υποψηφιότητα ως δημοτικοί ή περιφερειακοί σύμβουλοι, με την ανάγκη να προσφέρουν στα κοινά και να ορίσουν το μέλλον όπως οι ίδιοι έχουν οραματιστεί.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα βρέθηκαν από νωρίς μπροστά στην κάλπη, με τον στενό συνεργάτη της Κατερίνας Καινούργιου να στηρίζει όσο κανένας τη σύζυγό του η οποία κατεβαίνει δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Σαρωνικού.

Η Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης για να είναι στο πλευρό του συζύγου της Λευτέρη Σουλτάτου που επίσης «κατεβαίνει» ως υποψήφιος στις Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη η οποία έχει στηρίξει ανοιχτά την υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη στον Δήμο της Αθήνας και κάνει και εκείνη τον δικό της αγώνα ως δημοτική σύμβουλος, έχοντας μάλιστα ήδη μεγάλη εμπειρία, ανέβασε βίντεο από τη στιγμή που βρέθηκε στην κάλπη.

https://www.instagram.com/reel/CyImPLOM27r/

H Ανθή Βούλγαρη ταξίδεψε στα πάτρια εδάφη, στην πολύπαθη Θεσσαλία για να ρίξει την ψήφο της ενώ η Τίνα Μεσσαροπούλου έκανε το χρέος της, όπως χαρακτηριστικά έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της την ώρα που ρίχνει στην κάλπη το ψηφοδέλτιο.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved