Αντιγόνη Ψυχράμη:«Με τον Δημήτρη έχουμε φοβερή ένταση και τσακωνόμαστε συχνά, αλλά...»
Showbiz

Αντιγόνη Ψυχράμη:«Με τον Δημήτρη έχουμε φοβερή ένταση και τσακωνόμαστε συχνά, αλλά...»

Η Αντιγόνη Ψυχράμη μιλά για τον σύζυγό της, Δημήτρη Μακαλιά, τα δυο τους παιδιά, τους συχνούς τσακωμούς τους αλλά και πώς τον βλέπει στην τηλεόραση.

Η Αντιγόνη Ψυχράμη θυμήθηκε την εποχή που τραγουδούσε το πασίγνωστο τραγούδι «Με λένε Πόπη», λέγοντας πως έχουν περάσει τόσα χρόνια και ακόμα έχει μείνει στον κόσμο και την φωνάζουν «Πόπη» ενώ αναφέρθηκε και στην κόρη της.

«Ακόμα δεν έχουμε βρει όνομα για την κόρη μας. Φωνάζω την κόρη μου διάφορα ονόματα αλλά δεν μου ταιριάζει τίποτα. Είναι μια κούκλα η μικρή, είναι ίδια ο γιος μου, έχει βγει κατάξανθη με μπλε μάτια».

antigoni_psichrami_1686425955_3122289670167053525_28567077.jpg

Όπως είπε, αυτή η περίοδος είναι πάρα πολύ κουραστική για εκείνη αλλά και μαγική συγχρόνως.

«Η μικρή μου είναι 11 μηνών και είμαι πολύ ευτυχισμένη. Στην αρχή, ο γιος μου ζήλευε πολύ, αλλά τώρα έχει γίνει παράδειγμα αδελφού. Δεν είχα φανταστεί ποτέ τον εαυτό μου μαμά, ούτε παντρεμένη. Είναι υπέροχος ο Δημήτρης και είμαι πολύ τυχερή που τον έχω στη ζωή μου. Ο Δημήτρης πρώτα κοιτάει εμάς και μετά τον εαυτό του και αυτό σπανίζει. Τον ευγνωμονώ και τον ευχαριστώ που είναι στη ζωή μου, τον λατρεύω και το ξέρει».

psixrami-gia-makalia.jpg

Παραδέχτηκε πως με τον Δημήτρη Μακαλία έχουν φοβερή ένταση και τσακώνονται πάρα πολύ συχνά αλλά αμέσως το λύνουν.

«Στην αρχή της σχέσης μας τσακωνόμουν μόνη μου αλλά τον έβαλα στη διαδικασίας να τσιτώνει και αυτός. Στην αρχή δεν έλεγα σ΄ αγαπώ στον Δημήτρη ενώ έλιωνα. Με ότι καταπιάνεται ο Δημήτρης το κάνει πάρα πολύ καλά, είναι εργατικός και έχει ταλέντο. Δεν αγαπάω πολύ την τηλεόραση, με κάνει να νιώθω φόβο και ανασφάλεια».

antigoni_psichrami_1682861833_3092391647962863202_28567077.jpg

Όπως είπε, θα τολμούσε να παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι ή ένα μουσικό πρόγραμμα.

Η Αντιγόνη Ψυχράμη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η απλή μετάβαση», στην οποία πρωταγωνιστεί στο Θέατρο «Ακροπόλ».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved