Πέθανε ο Αίας Μανθόπουλος
Showbiz

Πέθανε ο Αίας Μανθόπουλος

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο με την απώλεια του Αίαντα Μανθόπουλου.

Ο ηθοποιός δεν κατάφερε να βγει νικητής από την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του, που τον οδήγησε στην εντατική του νοσοκομείου μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Αν και έδωσε γενναία μάχη δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, έφυγε σε ηλικία 60 ετών αφήνοντας όμως πίσω του έργο στην Τέχνη και ρόλους μέσα από πολύ επιτυχημένες σειρές.

manthopoulos-(1).png

Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας βρισκόταν στο σπίτι του στην Παιανία όταν δεν αισθάνθηκε καλά και οι οικείοι τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Η επί 7 χρόνια σύντροφός του, Ελισάβετ Σταμοπούλου ανέφερε ότι ο Αίας Μανθόπουλος μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο μεταφέρθηκε τη Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου σε δημόσιο νοσοκομείο.

manthopoulos-(5).jpg

«Πιστεύουμε ότι θα πάει καλά. Η κατάσταση του είναι σταθερή. Είναι καλή και πιστεύουμε ότι θα το ξεπεράσει. Ήταν σε κατάσταση εγκεφαλικού. Μεταφέρθηκε εγκαίρως… Ο ίδιος είναι μαχητής και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει… Πέρασε στεναχώριες, όπως περνάνε όλοι… μακάρι να πάνε όλα καλά και να ενημερωθούμε γιατί και εγώ δεν ξέρω πολλά πράγματα ακόμα…», είχε πει.

Ο Αίας Μανθόπουλος ήταν ανιψιός της κορυφαίας ηθοποιού Ειρήνης Παπά. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, αποκτώντας πτυχίο Οικονομικών, όπως και αργότερα της σχολής του Καρόλου Κουν.

manthopoulos-(10).jpg

Συνεργάστηκε με τον Μίνω Βολανάκη, στη «Μάλα, η μουσική του ανέμου» του Νίκου Καρβέλα στο Θέατρο Παλλάς καθώς και σε δεκάδες άλλα σπουδαία έργα δίπλα σε αρκετά σημαντικούς ηθοποιούς και σκηνοθέτες. Στον κινηματογράφο πρωταγωνίστησε στην ταινία «Κλοιός» του Κώστα Κουτσομύτη και ως γκεστ σταρ στην ταινία «Ροζ ολοταχώς».

Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από την τηλεόραση και ασχολούνταν με τον χώρο του τουρισμού στο εξωτερικό -όπου είχε μετακομίσει για σημαντικό χρονικό διάστημα.

Τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Παιανία.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved