Showbiz

Κατερίνα Διδασκάλου: Ατύχημα για την ηθοποιό πάνω στη σκηνή

Gossip-tv Team

Το ατύχημα που είχε στην χτεσινοβραδινή της πρεμιέρα στο θέατρο περιέγραψε η Κατερίνα Διδασκάλου η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» το απόγευμα του Σαββάτου.

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Unfriend» στο Νέο Ακάδημο.

Όσα είπε για τον τραυματισμό που υπέστη λίγες ώρες νωρίτερα επάνω στη σκηνή.

«Χθες, για παράδειγμα, με το που μπήκα σε μια πολύ έντονα κινησιολογική σκηνή, γιατί έχω πολύ physicality πάλι πάνω στη σκηνή, έπαθα θλάση στη δεξιά μου γάμπα. Θλάση, εκεί πάνω στη σκηνή.

Ξαφνικά, λοιπόν, αυτή που έρχεται απροσκάλεστη και κάνει το σπίτι δικό της, ξαπλώνει στους καναπέδες και κάνει ότι θέλει επειδή γυρίζει από το τζόκινγκ, για να ξεπεράσω τη θλάση άρχισα να κάνω μασάζ στο πόδι μου» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

1697313024881-346980631-DIDASKALOU2.jpg

«Το σήκωσα ψηλά στον καναπέ και ευτυχώς που το σύνδεε ο ρόλος! Το είπα μετά στα παιδιά, τον Σόλωνα Τσούνη και τη Βάσω Λασκαράκη και μου λέει η Βάσω: «Μην ανησυχείς καθόλου, δεν φάνηκε τίποτα». Της λέω, «μην τρελαθείτε που κάνω έτσι το πόδι και του κάνω μασάζ αλλά έπαθα θλάση». Άμα σου έρθει δηλαδή να κάνεις ή να πεις κάτι (σ.σ. όταν έχεις συμπαίκτες στη σκηνή) δεν το κάνεις με την ίδια ευκολία που θα το κάνεις στον μονόλογο» αποκάλυψε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved