Δανάη Μπάρκα:Ο covid, η καραντίνα και οι σκέψεις-«Στις πράξεις είμαστε τα πιο σκοτεινά αιμοβόρα ζώα»
Showbiz

Δανάη Μπάρκα:Ο covid, η καραντίνα και οι σκέψεις-«Στις πράξεις είμαστε τα πιο σκοτεινά αιμοβόρα ζώα»

Ένα μακροσκελές κείμενο έγραψε η Δανάη Μπάρκα η οποία βρέθηκε πρόσφατα θετική στον κορονοϊό.

Η παρουσιάστρια του Mega που βρίσκεται στο σπίτι της σε καραντίνα, θέλησε το βράδυ του Σαββάτου να εκφράσει τις σκέψεις της και να τις μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Το να γνωρίζεις την αλήθεια είναι εύκολο. Το να την ακολουθείς, είναι δύσκολο. Θα υπάρξουν λάθη, θα υπάρχει παρορμητισμός, θα υπάρξει εκτροχιασμός, ατοπήματα αλλά στο τέλος το καλό θα κερδίσει και το φως θα λάμψει. Στα λόγια το παίζουμε όλοι ποιητές και στις πράξεις είμαστε τα πιο σκοτεινά αιμοβόρα ζώα.

mparka.webp

Παρατηρώ ανθρώπους να αναζητούν (;;) τον ρομαντισμό και είναι οι πρώτοι που τον καταπατούν και που δεν διστάζουν να πουλήσουν την ψυχή τους στον διάολο για να “λάμψουν” μέσω αυτής της εντελώς παροδικής χρυσόσκονης. Παρατηρώ ανθρώπους που έχουν παιδιά να κρίνουν κουνώντας το δάχτυλο άλλες οικογένειες (μάνες και παιδιά) λες και δεν ξέρουν ποσό δύσκολο είναι αυτό απο μόνο του αλλά θέλουν να μαστιγώσουν άλλο λίγο τον κάθε άνθρωπο που κανείς μας δεν ξέρει τι περνάει.

Παρατηρώ ανθρώπους που πρώτα χλευάζουν, μειώνουν και χτυπούν άλλους όμως αν τους σχολιάσεις εσύ ξαφνικά θίγονται χωρίς καν να αντιληφθούν την ουσία. Παρατηρώ ανθρώπους να το παίζουν “επαγγελματίες” και τελικά έχουν κάνει επάγγελμα την κατινιά, την απαισιοδοξία, την μεμψιμοιρία, την βία, την αδιακρισία και τον λαϊκισμό. Και ξαφνικά, βγαίνεις στο μπαλκόνι βλέπεις μια γιαγιούλα να ποτίζει τα λουλούδια και να μιλάει στο σκυλάκι της και λες «α, υπάρχει κι αυτό».

Γιατί άραγε στεκόμαστε στα άσχημα και χάνουμε τα όμορφα. Μήπως μας έχει γίνει συνήθεια το σκοτάδι; Μήπως έχει περάσει στο αίμα μας πλέον η φρίκη, η δυστυχία, η ανασφάλεια και μένουμε στα δυσάρεστα; Μήπως τα παίρνουμε όλα εντελώς προσωπικά και καταλήγουμε να αισθανόμαστε ότι όλος ο κόσμος γυρνάει γύρω μας; Μήπως τελικά δεν έχουμε μάθει να ζούμε;;;» έγραψε η Δανάη Μπάρκα.

https://www.instagram.com/p/CyYptwtMOSi/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved