Ταμίλα Κουλίεβα: Το νέο της θεατρικό εγχείρημα, η επιλογή του έργου και η πιο απροσδόκητη συνεργασία
Oneman.gr/PopCode/Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου-Watkinson
Showbiz

Ταμίλα Κουλίεβα: Το νέο της θεατρικό εγχείρημα, η επιλογή του έργου και η πιο απροσδόκητη συνεργασία

Στο νέο της θεατρικό εγχείρημα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Ταμίλα Κουλίεβα μιλώντας στην εκπομπή Πάμε Δανάη και την Κατερίνα Νινιού. Η ηθοποιός πρόκειται να σκηνοθετήσει για πρώτη φορά έργο ενηλίκων τον χειμώνα, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Συγκεκριμένα θα βρίσκεται στη μαύρη κωμωδία του Dimitri Danilov, Ο Σεργκέι είναι και πολύ βλάκας.

Η Ταμίλα Κουλίεβα μίλησε για την παράσταση που σκηνοθετεί, την επιλογή του έργου, αλλά και την απροσδόκητη συνεργασία της με τον Λεξ, για τα τραγούδια που ντύνουν το έργο.

1681373994161-611793532-tamila-koulieva-(2).jpg

Ταμίλα Κουλίεβα

«Είμαι πολύ χαρούμενη, ο κύριος λόγος είναι ότι βρήκα ένα κείμενο που με εκφράζει πάρα πολύ, εκφράζει τις ανησυχίες μου, τα πράγματα που θα ήθελα να μοιραστώ με τους θεατές και να μιλήσω γι’ αυτούς τους προβληματισμούς μέσα από αυτή την παράσταση που θα κάνουμε. Σκηνοθετώ την παράσταση Ο Σεργκέι είναι και πολύ βλάκας, είναι προφητικό έργο.

Ο ράπερ ΛΕΞ έχει τη μουσική επιμέλεια και ο συνθέτης του, Dof Twogee. Συμβαίνει για πρώτη φορά το ραπ σε θεατρική παράσταση. Αυτό το είδος μουσικής, ακριβώς αυτό εκφράζει και έτσι γεννήθηκε. Μιλάει για προβλήματα και ανησυχίες οι οποίες είναι σύγχρονες. Περιγράφει αυτά που ζούμε τώρα», λέει η Ταμίλα Κουλίεβα.

koulieva.jpg

Ταμίλα Κουλίεβα

«Είναι λυπηρό να διαλέγουν ηθοποιούς σύμφωνα με τους followers, γιατί η άξια ενός ηθοποιού δεν μπορεί να μετριέται με τον αριθμό των followers», είπε στη συνέχεια η Ταμίλα Κουλίεβα.

«Το φιλί με την Τάνια Τσανακλίδου έδειχνε μια ωραία, τρυφερή σχέση μεταξύ δύο γυναικών, που είναι μία οικογένεια. Viral έγινε το φιλί, αλλά δεν στάθηκα σε αυτό και τόσο», είπε η ηθοποιός.

Ταμίλα Κουλίεβα - Δείτε το βίντεο:

Η υπόθεση του έργου Ο Σεργκέι είναι και πολύ βλάκας
Η ιστορία ενός καθημερινού ανθρώπου και η «συνάντηση» του με το απροσδόκητο… «Θα είμαστε στο σπίτι σας στη διάρκεια μίας ώρας». Ένας νεαρός προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών, λαμβάνει ξαφνικά ένα δέμα και η ζωή του μετατρέπεται σε μαύρη κωμωδία.

Το δέμα το φέρνουν τρεις courier και όχι ένας. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο οι courier δεν παραδίδουν αμέσως το δέμα. Παραμένουν στο σπίτι του Σεργκέι, συζητάνε άσχετα πράγματα και στο ερώτημα πότε επιτέλους θα φύγουν και να τον αφήσουν στην ησυχία, η απάντηση είναι: « Αφού σας είπαμε, όταν σας πήραμε τηλέφωνο, ότι θα είμαστε στο σπίτι σας στην διάρκεια μιας ώρας. Και τώρα πρέπει να μείνουμε μαζί σας μια ώρα» Πως αντιμετωπίζει κάνεις αυτή την κατάσταση; Ποιοι είναι αυτοί οι courier και τι θέλουν; Τι είναι μέσα στο δέμα; Και γιατί ο Σεργκέι, ένας λογικός υγιής νεαρός προγραμματιστής, είναι «…και πολύ βλάκας ;»

Ο καθένας καλείται να βρει την δική του απάντηση.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved