Μπάρκα: «Όταν συνειδητοποιήσεις το βάθος του προβλήματος αυτών των ανθρώπων, παύεις να ασχολείσαι»
Showbiz

Μπάρκα: «Όταν συνειδητοποιήσεις το βάθος του προβλήματος αυτών των ανθρώπων, παύεις να ασχολείσαι»

Η Δάναη Μπάρκα σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τα πολλά και διαφορετικά σχόλια που κατά καιρούς δέχεται για την εξωτερική της εμφάνιση και πώς αντιδρά.

Έχεις δεχθεί σχόλια αναφορικά με την εξωτερική σου εμφάνιση. Αυτό πόσο σε καταβάλλει ή σε επηρεάζει ψυχολογικά;

530e1812-danai-mparka.jpg

Τώρα πια είμαι ατάραχη έως αδιάφορη. Γύρω μας θα υπάρχουν πάντα -μα πάντα!- εκείνοι που θα βρουν να σχολιάσουν κάτι, όπως κι αν είσαι, ό,τι κι αν κάνεις. Θα σχολιάσουν τον τρόπο με τον οποίο μιλάς, την εμφάνισή σου, την ιδιότητά σου, την οικογένειά σου, όλα. Όταν συνειδητοποιήσεις το βάθος του προβλήματος αυτών των ανθρώπων, παύεις να ασχολείσαι. Ξυπνά κάποιος και θεωρεί πως, με το να κάνει δημόσια ένα σχόλιο, χωρίς επιχείρημα και χωρίς να πει κάτι ουσιαστικό, απλώς εστιάζοντας σε κάτι από την εμφάνισή σου, είναι καλύτερος, εξυπνότερος, δυνατότερος ή πως θα σε πληγώσει και θα σε αποδυναμώσει. Είναι στενάχωρο και δεν μπαίνω στη διαδικασία να το πάρω σοβαρά. Έχω λειτουργήσει πολύ ανώριμα στο παρελθόν, αλλά από τα λάθη μας μαθαίνουμε και γινόμαστε σοφότεροι.

Νιώθεις ότι περιβάλλεσαι από αγάπη;

barka.jpg

Ναι. Στο μικρόκοσμό μου ξέρω ποιοι με αγαπούν βαθιά και ποιοι χαίρονται με τη χαρά μου. Και στη δουλειά υπάρχουν αγάπη και ωραίες αγκαλιές, κάτι που με κάνει εξίσου χαρούμενη.

Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στη ζωή σου ο έρωτας;

Ο ενθουσιασμός με ερωτική διάθεση είναι αναμφίβολα ένα από τα ωραιότερα συναισθήματα που μπορεί να βιώσει κάποιος. Πετώ στα σύννεφα όταν υπάρχει αυτό στη ζωή μου, αλλά νιώθω πάντα πολύ αμήχανα να συζητώ για το συγκεκριμένο κομμάτι

Πηγή Hello

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved