Κηδεία Μανθόπουλου: Ράκος η σύντροφός του, Ελισάβετ - Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της
Showbiz

Κηδεία Μανθόπουλου: Ράκος η σύντροφός του, Ελισάβετ - Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της

Κηδεία Αίαντα Μανθόπουλου: Καταβεβλημένη η σύντροφός του, Ελισάβετ Σταμοπούλου τον αποχαιρέτησε στο κοιμητήριο της Παιανίας.

H Ελισάβετ Σταματοπούλου κρατώντας λουλούδια στα χέρια της και με δάκρυα στα μάτια είπε το τελευταίο αντίο στον επί επτά χρόνια σύντροφό της και γνωστό ηθοποιό, Αίαντα Μανθόπουλου.

1697791812106-508933054-IMG_1471.jpg

«Είναι μεγάλη απώλεια. Ξέρω ότι δεν θα ξαναγυρίσει πίσω. Έκανα μια σπαρακτική ανάρτηση και θα κάνω μέχρι να απαλύνει ο καιρός αυτόν τον πόνο γιατί δεν γίνεται διαφορετικά. Πρέπει να κάνουμε υπομονή εμείς που μείναμε πίσω. Ήταν ξαφνικό, δεν είχε τίποτα. Ήταν πολύ καλά», είπε με τρεμάμενη φωνή η Ελισάβετ Σταματοπούλου και λύγισε.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Ελισάβετ Σταμοπούλου είχε πει χθες στο Πρωινό μία μέρα πριν την κηδεία του ηθοποιού: «Σας ευχαριστώ ολόθερμα για το ενδιαφέρον και την αγάπη προς τον Αίαντα. Το κενό που αισθάνομαι κάθε μέρα που δεν ακούω τη φωνή του, δεν τον βλέπω είναι δυσβάσταχτο. Επί 7 χρόνια μοιραζόμασταν όλες τις στιγμές της ημέρας, καλές, κουραστικές, δύσκολες και πάντα κατάφερνε να μου φτιάχνει το κέφι. Δεν ξέρω πότε θα κλείσει αυτή η πληγή, όμως τώρα πονάει πολύ».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved