To τελευταίο «αντίο» στον Αίαντα Μανθόπουλο – Τραγικές φιγούρες τα παιδιά του
7852145
Showbiz

To τελευταίο «αντίο» στον Αίαντα Μανθόπουλο – Τραγικές φιγούρες τα παιδιά του

Το τελευταίο «αντίο» λένε αυτή την ώρα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στον Αίαντα Μανθόπουλο.

Ο ηθοποιός αν και έδωσε γενναία μάχη δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 61 ετών μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο Αίας Μανθόπουλος τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από την τηλεόραση και ασχολούνταν με τον χώρο του τουρισμού στο εξωτερικό -όπου είχε μετακομίσει για σημαντικό χρονικό διάστημα. Είχε κάνει δυο γάμους και ήταν μπαμπάς τριών παιδιών.

IMG_1475.jpg
6392228

Τραγικές φιγούρες στο σημερινή δύσκολη ημέρα, η πρώτη του σύζυγος και τα παιδιά τους, οι οποίο τον «αποχαιρέτησαν» με δάκρυα στα μάτια.

Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας βρισκόταν στο σπίτι του στην Παιανία όταν δεν αισθάνθηκε καλά και οι οικείοι τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Η επί 7 χρόνια σύντροφός του, Ελισάβετ Σταμοπούλου ανέφερε ότι ο Αίας Μανθόπουλος μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο μεταφέρθηκε τη Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου σε δημόσιο νοσοκομείο.

Ο Αίας Μανθόπουλος ήταν ανιψιός της κορυφαίας ηθοποιού Ειρήνης Παπά. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, αποκτώντας πτυχίο Οικονομικών, όπως και αργότερα της σχολής του Καρόλου Κουν.

manthopoulos-(10).jpg

Συνεργάστηκε με τον Μίνω Βολανάκη, στη «Μάλα, η μουσική του ανέμου» του Νίκου Καρβέλα στο Θέατρο Παλλάς καθώς και σε δεκάδες άλλα σπουδαία έργα δίπλα σε αρκετά σημαντικούς ηθοποιούς και σκηνοθέτες. Στον κινηματογράφο πρωταγωνίστησε στην ταινία «Κλοιός» του Κώστα Κουτσομύτη και ως γκεστ σταρ στην ταινία «Ροζ ολοταχώς».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved