Showbiz

Κηδεία Μανθόπουλου: Ράκος η σύντροφός του, Ελισάβετ - Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της

Κηδεία Αίαντα Μανθόπουλου: Καταβεβλημένη η σύντροφός του, Ελισάβετ Σταμοπούλου τον αποχαιρέτησε στο κοιμητήριο της Παιανίας.

H Ελισάβετ Σταματοπούλου κρατώντας λουλούδια στα χέρια της και με δάκρυα στα μάτια είπε το τελευταίο αντίο στον επί επτά χρόνια σύντροφό της και γνωστό ηθοποιό, Αίαντα Μανθόπουλου.

«Είναι μεγάλη απώλεια. Ξέρω ότι δεν θα ξαναγυρίσει πίσω. Έκανα μια σπαρακτική ανάρτηση και θα κάνω μέχρι να απαλύνει ο καιρός αυτόν τον πόνο γιατί δεν γίνεται διαφορετικά. Πρέπει να κάνουμε υπομονή εμείς που μείναμε πίσω. Ήταν ξαφνικό, δεν είχε τίποτα. Ήταν πολύ καλά», είπε με τρεμάμενη φωνή η Ελισάβετ Σταματοπούλου και λύγισε.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Ελισάβετ Σταμοπούλου είχε πει χθες στο Πρωινό μία μέρα πριν την κηδεία του ηθοποιού: «Σας ευχαριστώ ολόθερμα για το ενδιαφέρον και την αγάπη προς τον Αίαντα. Το κενό που αισθάνομαι κάθε μέρα που δεν ακούω τη φωνή του, δεν τον βλέπω είναι δυσβάσταχτο. Επί 7 χρόνια μοιραζόμασταν όλες τις στιγμές της ημέρας, καλές, κουραστικές, δύσκολες και πάντα κατάφερνε να μου φτιάχνει το κέφι. Δεν ξέρω πότε θα κλείσει αυτή η πληγή, όμως τώρα πονάει πολύ».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved