Μπισμπίκης: Η φωτογραφία στο instagram account του με τη Βανδή και το δημόσιο σ' αγαπώ
Showbiz

Μπισμπίκης: Η φωτογραφία στο instagram account του με τη Βανδή και το δημόσιο σ' αγαπώ

 Ο Βασίλης Μπισμπίκης δημοσίευσε φωτογραφία της συντρόφου του, Δέσποινας Βανδή και «τρέλανε» τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram του!

Ο ηθοποιός, οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά Σασμός, πόσταρε μια φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή η οποία είναι super sexy και έχει βάλει hashtag τον τίτλο του νέου της τραγουδιού, που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Μάλιστα, κυκλοφόρησε και το video clip του τραγουδιού “Σ’ Αγαπάω Και Δεν Πάω Καλά”, στο οποίο η τραγουδίστρια εντυπωσιάζει με την απίστευτη σιλουέτα της. Τη σκηνοθεσία έκανε ο George Mpenioudakis.

vandi-mpismpikis.jpg

Έτσι, λοιπόν ο Βασίλης και πόσταρε φωτογραφία της και instastory το έκανε και… αποδεικνύει περίτρανα ότι την αγαπά και τη θαυμάζει και σίγουρα είναι ο πιο μεγάλος θαυμαστής της.

Δείτε τις αναρτήσεις του στην παρακάτω gallery

Να σας θυμίσουμε ότι η τραγουδίστρια είχε δηλώσει για τον έρωτά της με τον ηθοποιό: «Όσον αφορά τον έρωτα, δεν είναι κάτι που επεδίωξα, αλλά προέκυψε. Δεν προκύπτει ποτέ τίποτα τυχαία στη ζωή μας.

Συμβαίνει γιατί είναι να συμβεί κι επειδή μάλλον δεν είναι κάτι καθόλου καλά. Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος. Το τι άποψη μπορεί να έχει ο καθένας, δεν με αφορά καθόλου. Δεν κοιμάμαι κάθε βράδυ με την άποψη του καθένα, αλλά σε μια αγκαλιά.

Έχω έναν άνθρωπο με τον οποίο αισθάνομαι αρμονία, πόθο, χαρά, παιδί, γυναίκα και τόσα πολλά πράγματα. Είναι το λιμάνι μου, η χαρά μου».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved