Showbiz

Σωτηροπούλου: Χόρεψε Britney Spears στο πλατό και αποκάλυψε γιατί ερωτεύτηκε βαθιά τον Μαραβέγια

Gossip-tv Team

Η Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και μίλησε ανοιχτά για τη σχέση και τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια, την καθημερινότητά τους αλλά και για όλα όσα τους έφεραν κοντά. 

Αναφερόμενη αρχικά στον τρόπο που η ίδια αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, η Τόνια Σωτηροπούλου αποκάλυψε: «Μεγαλώνοντας που το συζητήσαμε με τους γονείς μου, και στα 15 μου κάνοντας την άβολη συζήτηση με τον πατέρα μου για το μέλλον μου, του είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, και μου είπε “ευτυχώς γιατί νόμιζα ότι θα μου πεις κάτι βαρετό όπως γιατρός και δικηγόρος”. Η οικογένεια αυτή ήταν προετοιμασμένη να “πεινάσει”. Με πήγαιναν πολύ θέατρο και σινεμά, έχουν ταλαιπωρηθεί μαζί μου γιατί έχω κάνει πολλές “παραστάσεις”, γιατί αποφάσισα στα 8 μου να ασχοληθώ με το musical οπότε τα άπαντα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς έπαιζαν στο σπίτι. Πλήρωναν και εισιτήριο. Κάθε μέρα έκανα…παραστάσεις! Έχουν υποφέρει πολύ αυτοί οι άνθρωποι από μένα».

sotiropoulous.jpg

Το κεφάλαιο Κωστής Μαραβέγιας και ο γάμος

Μιλώντας για τον σύζυγό της, Κωστή Μαραβέγια, η Τόνια Σωτηροπούλου αναφέρθηκε αρχικά στον τρόπο που οι δυο τους ήρθαν κοντά.

«Πιστεύω στο ότι κανείς δεν μπαίνει στη ζωή μας τυχαία. Είμαι ένας τυχερός άνθρωπος που μου έτυχε να βρω έναν άνθρωπο που να συμβαδίζουμε και θα συμβαδίζουμε πολύ καλά εύχομαι. Με τον Κωστή, ενώ είμαστε πολύ ετερόκλητοι και έχουμε διαφορετικό background, μοιάζουμε πολύ ως άνθρωποι, αλλά πολλές φορές ερχόμαστε σε ρήξη γιατί ο ένας κάνει προβολή, καθρέπτη, στον άλλο. Στις πετυχημένες σχέσεις πάντα θα είσαι διαφορετικός από τον άλλο, θα είναι διαφορετικό να ζεις με κάποιον άλλο. Σε κάθε σχέση υπάρχει ο «σταρ». Στις υγιείς σχέσεις, όπως η δίκη μου και από όσο έχω καταλάβει από εμένα, οι ρόλοι εναλλάσσονται. Πρέπει πάντα να κάνεις εκπτώσεις για είσαι στη μέση, να είναι 50-50».

Η ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: «Εγώ κάνω το πρωινό στο σπίτι. Κάνουμε τις δουλειές μας, αν δεν δουλεύουμε τρώμε μαζί και ο καθένας κάνει τα δικά του. Είμαστε λίγο… βαρετοί θα έλεγα. Είναι μία ωραία «βαρετή» καθημερινότητα, εμένα μου αρέσει αυτό. Διαφωνούμε όταν βάζει ό,τι θέλει στην τηλεόραση. Εγώ κολλάω με ό,τι μου βάζεις στην τηλεόραση».

Όσο για το τι ήταν αυτό που ερωτεύτηκε στον γνωστό τραγουδοποιό, η Τόνια Σωτηροπούλου τόνισε: «Ο Κωστής είναι πάρα πολύ ευαίσθητος, έχει πολύ ανεπτυγμένη την γυναικεία φύση του, έχει τρομερό χιούμορ και σεβασμό. Αυτό που με έκανε να τον ερωτευτώ βαθιά, σε σχέση με τους άλλους ανθρώπους που είχα γνωρίσει στο παρελθόν ως ερωτικούς συντρόφους, είναι ότι διεκδικούσε πολύ τον δικό μου χρόνο, με έναν πολύ ωραίο τρόπο, πιο «παλιό». Είναι σημαντικό να δίνεις χρόνο στον άλλον, να διεκδικείς τον χρόνο του και με σεβασμό. Τον θαύμαζα από πριν. Δεν θα σκεφτόμουν ποτέ ότι είναι ο έρωτας της ζωής μου ο Κωστής πριν τον γνωρίσω. Δεν πίστευα ότι είναι ένας χαρακτήρας με τον οποίο ταιριάζω. Έκανα λάθος όμως».

«Είναι τιμή μου ο ρόλος μου στο Milky Way»

Η Τόνια Σωτηροπούλου αναφέρθηκε και στον ρόλο της στο Milky Way, τονίζοντας πως: «Έχει πολύ χιούμορ ο ρόλος μου, είναι όμως ένας εντελώς τραγικός χαρακτήρας, και πολύ διαφορετική εξωτερικά. Είναι δώρο ο ρόλος που μου έδωσε ο Βασίλης Κεκάτος, είναι τιμή μου που είμαι μέρος αυτής της δουλειάς, κι με σκηνοθετεί ένας από τους αγαπημένους μου σκηνοθέτες και ανθρώπους. Το σύμπαν του Milky Way είναι κάτι πολύ διαφορετικό από ό,τι έχουμε δει στη χώρα μας. είναι προσόν για κάποιον ηθοποιό, κάποιος να σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις πραγματικότητα το επάγγελμά σου, δηλαδή το να αλλάζεις και να δημιουργείς χαρακτήρες. Ο Κεκάτος με κάνει καλύτερη ηθοποιό και του το χρωστάω, είμαι ευγνώμων. Θέλω ο κόσμος να μπει στο σύμπαν μας, στο Milky Way. Κάνει πρεμιέρα η σειρά στις 2 Νοέμβριου».

Και κατέληξε λέγοντας: «Ο ρόλος μου, η Νίκη, είναι ένας χαρακτήρας που έχει ένα πρόβλημα με την υγεία της αλλά διατηρεί το χιούμορ της και βοηθά την πρωταγωνίστρια να βρει απαντήσεις. Το Milky Way είναι ο αντικατοπτρισμός της ελληνικής κοινωνίας, με την ομορφιά του, αλλά και το σκοτάδι του, όπως και κάθε κοινωνία. Μιλά για την ελληνική επαρχία. Ο Κωστής Μαραβέγιας έγραψε τη μουσική του Milky Way».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved