Showbiz

Αντωνόπουλος: «Η Μεντή έβλεπε ειδήσεις & όταν έβγαλα τα γυαλιά μου λέει "Α να χαθείς κρύε"»

Gossip-tv Team

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται και μίλησε για τη διαδρομή του από το ξεκίνημά του μέχρι σήμερα, για τις δουλειές που έχει κάνει, για τη γιαγιά του Κατίνα Παξινού αλλά και για τον πραγματικό λόγο που αποφάσισε να ασχοληθεί περισσότερο με την κωμωδία. 

«Στο τέλος του δελτίου ειδήσεων έβγαζα το γυαλί και έπεφτε το σήμα τέλους. Ήμουν 17 χρόνια. Την πρώτη φορά είχα γίνει διάσημος μέσα σε ένα βράδυ» είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος που οι παλιοί θα θυμούνται να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης. Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας:

«Τότε στις σειρές δεν έπαιζα πολύ γιατί ήταν κάπως περίεργο. Το να με βλέπεις στις ειδήσεις και μετά με μουστάκι, ήταν περίεργο. Όταν ήταν το δημοψήφισμα για την βασιλευομένη ή όχι Δημοκρατία, το “ναι” ήταν πολύ υψηλό. Επειδή με ήξεραν τι ζώον ήμουν, άρχισε να τραγουδά και με έπιασαν τα γέλια και έγινα ρεζίλι».

Ο ηθοποιός συνέχισε αναφερόμενος σε ρόλους που κατά καιρούς έχει αναλάβει αλλά και τις αντιδράσεις κάποιων: «Ο ρόλος μου στο “Δις Εξαμαρτείν” ήταν τυχαίος. Το πρώτο μου πλάνο ήταν κόπια του δελτίου ειδήσεων. Και η Μεντή έβλεπε τις ειδήσεις και όταν έβγαλα τα γυαλιά μου λέει “Α να χαθείς κρύε”. Ήταν πολύ προχωρημένο για την εποχή.

Η γιαγιά μου μού λέει “Είσαι τρελός; Πού θα πας;”. Μου έλεγε θα πας σε μια δουλειά που θα πρέπει να ψάχνεις δύο φορές τον χρόνο; Στην αρχή ήμουν αγγούρι, ωραίος μεν αλλά δεν τα έλεγα.

Τώρα που είμαι τόσα χρόνια στη δουλειά μπορώ να παίξω και δράμα μια χαρά! Οδηγήθηκα την κωμωδία για να μην έχω τη σύγκριση με τη γιαγιά μου, Κατίνα Παξινού».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved