Κοντοβά: Επέστρεψε στο ορφανοτροφείο όπου έζησε η υιοθετημένη κόρη της! Οι συγκινητικές στιγμές
Showbiz

Κοντοβά: Επέστρεψε στο ορφανοτροφείο όπου έζησε η υιοθετημένη κόρη της! Οι συγκινητικές στιγμές

Η Χριστίνα Κοντοβά μαζί με την κόρη της Έιντα έκαναν πρόσφατα ένα ταξίδι στις... ρίζες της μικρής στην Ουγκάντα, αυτή τη φορά όμως ως τουρίστριες και όχι όπως ήταν την περίοδο που περίμεναν και οι δύο να ολοκληρωθεί η υιοθεσία. 

Σε συνέντευξή της από τη μαγική Αφρικανική χώρα, η Χριστίνα Κοντοβά μίλησε για τις μαγικές στιγμές που έζησαν οι δυο τους όταν επισκέφτηκαν το ορφανοτροφείο όπου μεγάλωσε η Έιντα πριν η επιχειρηματίας και σχεδιάστρια μόδας καταφέρει να την υιοθετήσει και επιστρέψουν μαζί στην Ελλάδα για να ξεκινήσουν την κοινή τους ζωή ως οικογένεια...

Χριστίνα Κοντοβά: Ταξίδι στην Ουγκάντα με την κόρη της, Ada - «Στο αγαπημένο μου μέρος στον κόσμο»

kontova.jpg

Ταξιδέψατε για πρώτη φορά στη γενέτειρα της Εϊντα, την Ουγκάντα, μετά την ολοκλήρωση της υιοθεσίας της. Πόσο διαφορετικά είναι τώρα;

Καταρχάς ήρθαμε ως τουρίστριες! Είναι τεράστια η διαφορά. Από τότε που πάτησα το πόδι μου εδώ ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα. Ήταν όλα γνώριμα. Αυτό συμβαίνει όταν έχουμε δέσιμο με έναν τόπο. Μπορεί να μην έχω το σπίτι μου όπως τότε, αλλά έχει και μια ελευθερία όλο αυτό. Ανυπομονούσα να το ζήσω. Να έρθουμε για κάποιες μέρες με την Εϊντα, να είμαστε χαλαρές και να ξέρουμε ότι θα γυρίσουμε στο σπίτι μας στην Ελλάδα. Όταν ζούσα εδώ προτού ολοκληρωθεί η υιοθεσία, υπήρχε μια πίεση. Έπρεπε να ολοκληρωθούν τα χαρτιά, να μας επιτηρούν, όλο κάτι περιμέναμε να γίνει. Τώρα ήρθαμε απλά να απολαύσουμε τον τόπο.

ckontova_1711445921_3332172357173182572_29504651.jpg

Σκοπός βέβαια του ταξιδιού ήταν να επισκεφτούμε το Peace Transitional Home στο οποίο ζούσε η Εϊντα προτού την υιοθετήσω. Ήταν μια πολύ ωραία στιγμή. Τη θυμήθηκαν οι τροφοί και ειδικά η Τζάτζα (γιαγιά) Ναλούγκο, που ήταν υπεύθυνη για εκείνη έως τα δύο της έτη. Την είδε δυόμισι χρόνια μετά και δεν πίστευε πόσο μεγάλωσε. Είναι και το πρώτο παιδί που επιστρέφει από όσα έχουν υιοθετηθεί.

ckontova_1711906200_3335753193789191514_29504651.jpg

Η αλήθεια είναι ότι η Εϊντα δεν θυμόταν και πολλά πράγματα, αλλά πέρασε πολύ ωραία. Είχε φροντίσει να έχει μαζί της μπισκότα, γλειφιτζούρια για τα παιδιά, έπαιξε μαζί τους, άφησε εκεί κάποια παιχνίδια της. Μετά πήγαμε και στο Happy Times που είναι ένα ορφανοτροφείο – οικοτροφείο για μεγαλύτερα παιδιά. Εκεί συναντήσαμε την κοινωνική λειτουργό που μας είχε βοηθήσει πολύ. Είναι κάποιοι άνθρωποι σταθμοί σε όλο αυτό το ταξίδι.

Πηγή: Marie Claire

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved