Καίτη Γκρέυ: Οι εξελίξεις στον οικογενειακό «πόλεμο» για την επιμέλειά της - Συνεχίζεται η δίκη
Showbiz

Καίτη Γκρέυ: Οι εξελίξεις στον οικογενειακό «πόλεμο» για την επιμέλειά της - Συνεχίζεται η δίκη

Στην εκπομπή Δύο στις 10 μίλησε ο δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στις εξελίξεις που υπάρχουν στην υπόθεση επιμέλειας της Καίτης Γκρέϋ

Ο δικηγόρος, σε απευθείας σύνδεση μίλησε στην εκπομπή για την υπόθεση τονίζοντας πως πράγματι είναι σε εκκρεμότητα η δίκη στο προσεχές χρονικό διάστημα ενώ τόνισε πως δικαιώθηκε το αίτημα της ίδιας της τραγουδίστριας και της οικογένειας του γιου της που δεν βρίσκεται εν ζωή, δηλαδή η νύφη και τα δύο παιδιά τους, ένα εκ των οποίων είναι η Αγγελική Ηλιάδη.

gkrei.webp

«Το αίτημά τους ήταν να μην ξεσπιτωθεί η κυρία Καίτη Γκρέϋ από το σπίτι στο οποίο ζει όλα αυτά τα χρόνια και ήταν η κύρια επιθυμία της να περάσει εκεί τις τελευταίες μέρες της ζωής της. Αυτό το αίτημά μας έχει γίνει δεκτό σε πρώτη φάση σε επίπεδο προσωρινής διαταγής. Αναμένεται η εκδίκαση της υπόθεσης από το δικαστήριο όπου υπάρχουν οι δύο αντίθετες πλευρές, ο ένας γιος ο οποίος βρίσκεται εν ζωή και η οικογένεια του άλλου γιου που έφυγε από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια» είπε ο γνωστός δικηγόρος και συνέχισε:

grei.jpg

«Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης υπήρξε αντιπαράθεση, υπήρξαν κάποιες εντάσεις. Το κύριο ζητούμενο για εμάς είναι να ακούσουμε την επιθυμία της υπερήλικης τραγουδίστριας, διανύει το 99ο έτος της ηλικίας της και να μπορέσει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της με τον τρόπο που η ίδια είχε επιλέξει».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Όθωνας Παπαδόπουλος:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved