«Χείμαρρος» η Βίσση στο Τετ α Τετ του Τρύφωνος! Η σχέση με τον Καρβέλα & η στήριξη στη Σοφία
Showbiz

«Χείμαρρος» η Βίσση στο Τετ α Τετ του Τρύφωνος! Η σχέση με τον Καρβέλα & η στήριξη στη Σοφία

Πρεμιέρα κάνει η εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος Τετ α Τετ μέσα από την συχνότητα του Alpha Κυπρου την ερχόμενη Κυριακή (29-10) με πρώτη καλεσμένη την Άννα Βίσση.

Η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια αναφέρθηκε σε όλα τα μεγάλα κεφάλαια της ζωής της κάνοντας αποκαλύψεις και εξομολογήσεις.

Η Άννα Βίσση αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα στην περίοδο που η Σοφία Καρβέλα μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης από το αλκοόλ και στη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα.

vissi-(2).jpg

«Θέλαμε να χωρίσουμε δεν είναι ότι δεν θέλαμε απλά μάλλον δεν το αντέχαμε. Οι γυναίκες που είναι με τον Νίκο αλλά και οι άντρες που είναι μαζί μου κάποιες φορές παρεξηγούσαν τη σχέση μας και τον συνέκριναν πολλές φορές», είπε η Άννα Βίσση.

«Δεν θυμάμαι να έχω απατήσει, θυμάμαι όμως, να έχω επιθυμήσει άλλους. Αν έπρεπε να δοθεί βραβείο καλύτερου πατέρα ή μητέρας, δεν θα το παίρναμε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος», εξομολογήθηκε η Άννα Βίσση για την προσωπική της ζωή.

vissi-(3).jpg

Η Άννα Βίσση μίλησε και για την εξάρτηση της κόρης της Σοφίας Καρβέλα από το αλκοόλ. «Ήμουν εκεί, μαζί ήμασταν σε αυτό το κέντρο που ήθελε να μπει και να αποτοξινωθεί, ήταν μια δύσκολη περίοδος, για εκείνη ειδικά».

Δες ένα μικρό απόσπασμα όπως ανέβηκε στα social media

https://www.instagram.com/reel/CytnkW2I-Ig/

Η εκπομπή θα προβληθεί και μέσα από τον Alpha Ελλάδος την Δευτέρα 30/10

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved