Καίτη Γκρέυ: Η απόφαση του δικαστηρίου για την επιμέλεια της τραγουδίστριας
Showbiz

Καίτη Γκρέυ: Η απόφαση του δικαστηρίου για την επιμέλεια της τραγουδίστριας

Στις δικαστικές αίθουσες βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης 24 Οκτωβρίου οι συγγενείς της Καίτης Γκρέυ για την επιμέλεια της τραγουδίστριας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, Espresso, από τη μια, ο πρωτότοκος γιος της Φίλιππος διεκδικεί τη δικαστική συμπαράσταση της μητέρας του και, από την άλλη, η οικογένεια του αείμνηστου Βασίλη Ηλιάδη ζητά να πάρει εκείνη τη δικαστική συμπαράσταση, εκτελώντας πιστά την εντολή της να παραμείνει στο σπίτι της μέχρι τον θάνατό της.

Ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, την απόφαση του δικαστηρίου.

kaiti-gkrei-(1).webp

«Η δικαιοσύνη σήμερα απεφανθη: δικαστικος συμπαραστάστης έως και την οριστική απόφαση εντός μήνα, ορίζεται ο εγγονός της Κώστας Ηλιάδης», έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Θυμίζουμε πως ο αδελφός της Αγγελικής Ηλιάδη, Κωνσταντίνος είπε χαρακτηριστικά στο Πρωινό:

«Ήρθαμε σήμερα για να προστατέψουμε την τιμή και την υπόληψη της γιαγιάς μου. Επικοινωνούμε, αλλά δεν είναι και όπως ήταν πριν έναν χρόνο, έχει άνοια. Ο κύριος Φίλιππος έχει τη γνώμη του κι εμείς τη δική μας.»

Και πρόσθεσε: «Ξεκάθαρα έγινε αυτό για την περιουσία γιατί εμείς βρεθήκαμε προ εκπλήξεως. Δεν μας ενημέρωσε κανείς ότι ο κ. Φίλιππος έκανε αίτημα δικαστικής συμπαράστασης. Εμείς προσέχαμε τη γιαγιά μου και τώρα αυτό που θέλουμε είναι να παραμείνει η γιαγιά μας στο σπίτι. Τίποτα άλλο».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved