Στιγμές από την καθημερινότητα των celebs! Η Μπραντ άλλαξε τα μαλλιά της & η Παπουτσάκη έφτιαξε κέικ
Showbiz

Στιγμές από την καθημερινότητα των celebs! Η Μπραντ άλλαξε τα μαλλιά της & η Παπουτσάκη έφτιαξε κέικ

Την απίθανη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της και πιο συγκεκριμένα στα μαλλιά της θέλησε να μοιραστεί με το διαδικτυακό της κοινό η Ανίτα Μπραντ.

Η σύζυγος του διάσημου φωτογράφου Χάρη Χριστόπουλου άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της και αποκάλυψε το νέο της hairlook μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H Aνίτα Μπραντ άφησε πίσω το ξανθό χρώμα και πλέον είναι καστανή «Δεν ξέρω αν με έχετε δει ποτέ με το φυσικό μου χρώμα καθώς πολλά χρόνια τα έβαφα ξανθά. Για πείτε μου κορίτσια πως σας φαίνεται;» έγραψε στο προφίλ της στο Instagram.

H Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος που έκαναν τον γάμο τους στη Λευκάδα το 2018, έπειτα από 15 χρόνια σχέσης, έχουν γίνει γονείς δύο παιδιών.

Δείτε τις εικόνες στην παρακάτω Gallery:

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μπήκε στην κουζίνα

Το πιο λαχταριστό κέικ σοκολάτα για τους γιους της ετοίμασε η Κατερίνα Παπουτσάκη, το βράδυ της Κυριακής 22/10. Η ηθοποιός βρίσκει πάντα χρόνο για να μπει στην κουζίνα και μας το δείχνει συχνά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Αυτή τη φορά η Κατερίνα Παπουτσάκη δημιούργησε για τα παιδιά της, Μάξιμο και Κίμωνα και μάλιστα μοιράστηκε ένα βίντεο από τη διαδικασία της παρασκευής του αλλά και μία φωτογραφία με το τελικό αποτέλεσμα.

5ae108ea-katerina-papoutsaki-seira-kimonas.jpg

Στη συνέχεια ανέβασε και story στο οποίο φαίνεται μαζί με τον μικρότερο γιο της, που ήταν έτοιμος να πάει για προπόνηση.

Δείτε το αποτέλεσμα στην παρακάτω Gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved