Λουκία Παπαδάκη: «Το διαζύγιό μου βγήκε λίγο πριν γεννηθεί ο γιος μου και ήταν συνειδητή απόφαση»
Showbiz

Λουκία Παπαδάκη: «Το διαζύγιό μου βγήκε λίγο πριν γεννηθεί ο γιος μου και ήταν συνειδητή απόφαση»

H Λουκία Παπαδάκη σε μία προσωπική εξομολόγηση, μίλησε για το μεγάλωμα του γιου της, με τον πατέρα του οποίου χώρισε πριν καν η ίδια φέρει στον κόσμο το παιδί της. 

Η αγαπημένη ηθοποιός δεν απορρίπτει την ιδέα ενός τρίτου γάμου ενώ τονίζει πως ήταν δική της επιλογή να μη δει την προσωπική της ζωή στα... μανταλάκια...

Είναι αλήθεια ότι βγήκε το διαζύγιό σας πριν ακόμη γεννήσετε;

Ναι, αλήθεια είναι. Το διαζύγιό μου βγήκε λίγο πριν γεννηθεί ο γιος μου και ήταν συνειδητή απόφαση. Εκτός από αυτόν της μάνας, υιοθέτησα όλους τους ρόλους στο μεγάλωμα του γιου μου. Χώρισα φιλικά με τον πατέρα του γιου μου, αλλά λόγω ειδικών συνθήκων ήταν δύσκολο να είναι παρών στο μεγάλωμα του παιδιού. Με έχει συγκινήσει βαθιά ο γιος μου όταν, ως ενήλικας, μου είπε: «μην ανησυχείς μάνα, όλα καλά τα έκανες».

201712131312400.2695_LOYKIA_PAPADAKI_12122017.jpg

Η Λουκία Παπαδάκη

Ακολούθησε τα βήματά σας ο γιος σας;

Όχι. Έχει καλλιτεχνική φύση, ζωγραφίζει υπέροχα, παίζει τέλεια μουσική αλλά όχι δεν ήθελε να ασχοληθεί με το θέατρο. Κάποια στιγμή μου είπε: «Λες να γίνω ηθοποιός ρε μάνα;» και του λέω ότι αν ήθελες να γίνεις, θα είχες γίνει. Ακολούθησε τον δικό του δρόμο και τα πάει εξαιρετικά μπορώ να πω.

Είστε σε μια μακροχρόνια σχέση. Θα κάνατε έναν τρίτο γάμο ή το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει;

Όχι, γιατί να κλείσει; Βεβαίως και θα έκανα τρίτο γάμο. Μια χαρά κοπελίτσα είμαι, αλλά δεν κοιμάμαι και με τα κουφέτα κάτω από το μαξιλάρι μου (γέλια). Αν προκύψει όμως, θα το κάνω, αλλά δεν θα το μάθει και κανείς. Όπως έγινε και όταν γέννησα. Δεν το έμαθε ποτέ κανένας.

IMG_9730.jpg

Η Λουκία Παπαδάκη.

Δεν σας κυνήγησαν ποτέ οι φωτογράφοι ή να σας πάρουν τηλέφωνο να στήσετε ένα θέμα;

Δεν με πουλάω. Δεν πούλησα ποτέ την προσωπική μου ζωή στα μανταλάκια. Αν ήθελα, θα ήμουν γιγαντοαφίσα στο Σύνταγμα. Δεν ήθελα ποτέ να προβάλω την προσωπική μου ζωή, είναι καθαρά επιλογή μου αυτό.

Πηγή: Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

Λουκία Παπαδάκη: Αποκάλυψε την οδηγία που τους έδινε ο Φώσκολος: «Μου έβγαλε λίγο την πίστη…»

Λουκία Παπαδάκη: «Παλιά η τηλεόραση είχε τη δυνατότητα να δίνει κάποια περισσότερα χρήματα»

Λουκία Παπαδάκη: «Ταΐστε ένα μωρό ανά τρεις ώρες, να σας πω αν προλαβαίνετε να βυθιστείτε σε θλίψη»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved