Μιχάλης Σαράντης: Ο ανταγωνισμός των Πανθέων, οι δυσκολίες του επαγγέλματος και η ικανοποίηση
Showbiz

Μιχάλης Σαράντης: Ο ανταγωνισμός των Πανθέων, οι δυσκολίες του επαγγέλματος και η ικανοποίηση

Ο Μιχάλης Σαράντης εντυπωσιάζει και φέτος με τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά «Οι Πανθέοι». 

Σε συνέντευξή του, μιλάει για τον ανταγωνισμό που έχει η σειρά του ΣΚΑΪ ενώ κάνει και έναν μικρό απολογισμό της πορείας του μέχρι σήμερα, δηλώνοντας ικανοποιημένος αλλά και ευτυχισμένος που κάνει αυτό το επάγγελμα.

Η σειρά παίζει σε μια ζώνη υψηλού ανταγωνισμού, σε αγχώνει αυτό;

Θαυμάζω πάρα πολύ τους Έλληνες ηθοποιούς, τα τεχνικά επιτελεία, όλους. Αυτό που γίνεται στη σειρά μας για να παρουσιάζονται 4 επεισόδια την εβδομάδα είναι άθλος. Όλοι δουλεύουμε με αυταπάρνηση και πέρα από τις δυνατότητές μας. Και αυτό γίνεται πια σε όλες τις σειρές. Θέλω λοιπόν να πάει καλά η δουλειά μου και να πάνε καλά όλες οι δουλειές γενικότερα τώρα που ανθίζει ξανά η μυθοπλασία. Το να είμαστε απέναντι με εξίσου αξιοθαύμαστους συναδέλφους, είναι τιμή μου και χαρά μου. Και πέρυσι βλέπαμε τα ποσοστά τηλεθέασης και δεν ήταν αυτά που περιμέναμε σε σχέση με την ανταπόκριση που λαμβάναμε στον δρόμο ή στα social media. Μετά όμως μαθαίναμε από την ΕΡΤ ότι στην πλατφόρμα πήγαινε πολύ καλά η σειρά. Πλέον κάποιος δεν βλέπει μια σειρά μόνο στην τηλεόραση, αλλά μπορεί να την παρακολουθήσει και στο ίντερνετ.

Πώς διαχειρίζεσαι τα κακεντρεχή σχόλια που μπορεί να λαμβάνεις στα social media;

Έρχονται πολλές στιγμές στη ζωή μας που μας βγαίνει είτε η φωτεινή, είτε η σκοτεινή μας πλευρά, οπότε κάποιοι φέρονται αντίστοιχα. Δεν έχει σημασία λοιπόν αν έχω έρθει εγώ σε δύσκολη θέση.

Μετάνιωσες ποτέ που έγινες ηθοποιός;

Όχι, δεν μετάνιωσα ποτέ. Αντίθετα χάρηκα. Έχω βιώσει όλο το φάσμα και τις δυσκολίες του επαγγέλματος αυτού, όπως όλοι οι συνάδελφοί μου και αυτό είναι που σε γειώνει κιόλας. Η πραγματικότητα είναι που σε γειώνει, το ότι σήμερα είσαι, αύριο δεν είσαι! Η ζωή η ίδια έχει μια ανασφάλεια. Οι αντιξοότητες πάντως μας κάνουν πολύ καλύτερους, μας προχωράνε. Για εμένα τουλάχιστον έτσι έχει λειτουργήσει η ζωή μέχρι στιγμής. Η δουλειά μου πάντως μου έχει φερθεί πάρα πολύ όμορφα, μου έχουν συμβεί πολύ ωραία πράγματα. Γνώρισα ανθρώπους που ονειρευόμουν να γνωρίσω και να βρεθώ δίπλα τους. Κάπως όταν σου έρχονται όλα αυτά δεν μπορείς να είσαι μικρότερος από αυτό που σου συμβαίνει. Πρέπει κάπως να ανέβεις και εσύ εκεί πάνω. Επειδή είμαι και τελειομανής, δεν γίνεται αλλιώς.

Πηγή: Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved