Καίτη Γκρέυ: «Έχει τις αναλαμπές της και μας αναγνωρίζει, ρωτάει για την Αγγελική Ηλιάδη»
Showbiz

Καίτη Γκρέυ: «Έχει τις αναλαμπές της και μας αναγνωρίζει, ρωτάει για την Αγγελική Ηλιάδη»

Ο Κωνσταντίνος Ηλιάδης , εγγονός της Καίτης Γκρέυ και αδερφός της τραγουδίστριας, Αγγελικής Ηλιάδη με αφορμή την δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της γιαγιάς του μίλησε στο Πρωινό.

Ο Κωνσταντίνος Ηλιάδης είπε χαρακτηριστικά: «Τον τελευταίο χρόνο έχει μερική άνοια. Αν ήταν καλύτερα η γιαγιά μου δεν θα επέτρεπε να της το κάνει όλο αυτό ο άλλος της ο γιος, δεν υπήρχε περίπτωση», ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Ηλιάδης για την κατάσταση της γιαγιάς του.»!

kaiti-gkrei-(1).webp


Και πρόσθεσε για τις σχέσεις της Καίτης Γκρέυ με την εγγονή της, Αγγελική Ηλιάδη: «Έχει τις αναλαμπές της, θα μας αναγνωρίσει, θα μας μιλήσει για το παρελθόν, για διάφορα θέματα. Για την Αγγελική Ηλιάδη μου λέει τα καλύτερα. Όταν επικοινωνεί, ρωτάει για να μάθε τι κάνει και λέει για εκείνη τα καλύτερα».

Και υπογράμμισε: «Αυτοί που φρόντιζαν τη γιαγιά μου τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν ο πατέρας μου, η μαμά μου, εγώ και η αδελφή μου».

gkrei.webp

Να σας θυμίσουμε ότι από τη μια, ο πρωτότοκος γιος της Φίλιππος διεκδικεί τη δικαστική συμπαράσταση της μητέρας του και, από την άλλη, η οικογένεια του αείμνηστου Βασίλη Ηλιάδη ζητά να πάρει εκείνη τη δικαστική συμπαράσταση, εκτελώντας πιστά την εντολή της να παραμείνει στο σπίτι της μέχρι τον θάνατό της.

Δείτε όσα είπε παρακάτω στο Πρωινό ο Κωνσταντίνος Ηλιάδης

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved