Άκης Πετρετζίκης: Το ταξίδι στην Κορέα, οι φωτό με παραδοσιακή φορεσιά και ο λόγος που βρέθηκε εκεί
Showbiz

Άκης Πετρετζίκης: Το ταξίδι στην Κορέα, οι φωτό με παραδοσιακή φορεσιά και ο λόγος που βρέθηκε εκεί

Στην Κορέα βρέθηκε πρόσφατα ο Άκης Πετρετζίκης.

Ο σεφ της καρδιάς μας επισκέφτηκε την περιοχή της Ανατολικής Ασίας και όπως μπορεί κανείς να αντιληφθεί από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους followers του πέρασε μαγικές στιγμές.

akis_petretzikis_1698415423_3222864623773572322_213111748.jpg

«Πριν λίγο καιρό επισκέφτηκα την Κορέα! Ήταν ένα ταξίδι μαγικό… γεμάτο νέες εικόνες και γεύσεις! 🇰🇷 Όσο για τον λόγο που πήγα… stay tuned! 😉», έγραψε στη λεζάντα κάτω από τις φωτογραφίες που πόζαρε με παραδοσιακή φορεσιά.

Ο λόγος της επίσκεψής του εκεί, δεν είναι φυσικά άλλος από τη νέα εκπομπή μαγειρικής που ετοιμάζει.

Δες τις φωτογραφίες

To 2020 απολαύσαμε τον σεφ και παρουσιαστή στο γαστρονομικό οδοιπορικό «Akis’ Food Tour», το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, επιστρέφει με νέο κύκλο εκπομπών τη νέα χρονιά. Μάλιστα, λίγες μόλις ημέρες πριν από το Πάσχα, ο Άκης Πετρετζίκης ξεκίνησε τα γυρίσματα της εκπομπής.

Το πρώτο επεισόδιο του «Akis’ Food Tour» γυρίστηκε στη Φλώρινα και στο Αμύνταιο, όπου ο σεφ κλήθηκε να μαγειρέψει με όρεξη και φαντασία σε εξωτερικούς χώρους, κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, καθώς είχε κρύο και χιόνια στην περιοχή. Πρόκειται για ένα project που συνδυάζει τόσο τις μαγευτικές εικόνες ανά τόπους όσο και τις πρωτότυπες συνταγές του σεφ.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved