Συγκλονίζει η Ελένη Καρακάση: «Ήμουν απελπισμένη - Έκλαιγα και έλεγα στους γιατρούς ότι θέλω να...»
Showbiz

Συγκλονίζει η Ελένη Καρακάση: «Ήμουν απελπισμένη - Έκλαιγα και έλεγα στους γιατρούς ότι θέλω να...»

Στην εκπομπή Γεια σου βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της 28ης Οκτωβρίου η Ελένη Καρακάση. Η ηθοποιός μίλησε στην Μαρία Μπακοδήμου για όλους και για όλα. Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στην περιπέτεια υγείας που πέρασε και τον πόνο που ένιωσε, με αφορμή μία ανάρτηση για την παγκόσμια ημέρα για τα ιατρεία πόνου στις 7 Νοεμβρίου.

Όσα αποκάλυψε για το θέμα υγείας που αντιμετώπισε:

«Πέρυσι αντιμετώπισα ένα σοβαρό θέμα, έκανα χειρουργείο και πήγε πολύ καλά. Άρχισα σε 40 ημέρες να έχω πόνο σε όλο μου το σώμα και φοβηθήκαμε για πολλά και για σκλήρυνση. Κάναμε όλες τις εξετάσεις και πήγα σε ό,τι γιατρό μπορείς να φανταστείς. Όταν πήγα στο ιατρείο πόνου, είχα έναν φάκελο υπερπλήρη και είχε τα πάντα μέσα και δοκίμαζα πολλά πράγματα για να περάσουν οι πόνοι μου. Κάποια στιγμή είπε ένας γιατρός στον άντρα μου, πες της να πάρει τηλέφωνο στο ιατρείο πόνου» ανέφερε η Ελένη Καρακάση.

Ακόμη είπε: «Έκλεισα ραντεβού και όταν πήγα ήμουν πραγματικά απελπισμένη. Πήγαινα στους γιατρούς και έκλαιγα, έλεγα ότι θέλω να γίνω η Ελένη που ήμουν πριν 1,5 χρόνο. Δεν μπορούσα να κάνω βήμα και να περπατήσω. Δεν είχα κάτι. Κάναμε εξετάσεις και δεν βρίσκαμε. Να πονώ και να μην μπορώ να πλύνω ένα ποτήρι. Να προσπαθώ να πιάσω το ποτήρι από το ντουλάπι και να μου πέφτει. Είχε κάνει τη ζωή μου δύσκολη. Να κάθομαι και να μην μπορώ να σηκωθώ, να μην μπορώ να βγω από το αυτοκίνητο»

Δείτε φωτογραφίες της στην παρακάτω Gallery:


Στη συνέχεια η Ελένη Καρακάση περιέγραψε όταν πήγε στο ιατρείο πόνου, όπου οι γιατροί της έδωσαν θεραπεία: «Μετά από ένα μήνα ήμουν καλά»

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved