Γερονικολού: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ευχήθηκε στην Κατερίνα του με τα πιο τρυφερά λόγια!
Showbiz

Γερονικολού: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ευχήθηκε στην Κατερίνα του με τα πιο τρυφερά λόγια!

Ιδιαίτερη η σημερινή ημέρα και για την Κατερίνα Γερονικολού που γιορτάζει. Ο αγαπημένος της, Γιάννης Τσιμιτσέλης, θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο ηθοποιός έκανε μία ξεχωριστή ανάρτηση με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα του. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες της και έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Χρόνια πολλά @katerina_geronikolou #happynameday #25november #love».

geronikoloy1.jpg

Κατερίνα Γερονικολού - Γιάννης Τσιμιτσέλης

«Έχουμε δουλέψει αρκετά μαζί με τον Γιάννη και πριν γίνουμε ζευγάρι, οπότε έχουμε κώδικες αλλά και κοινή αισθητική. Εννοείται πως διαφωνούμε κάθε μέρα αλλά χαίρομαι να δουλεύω μαζί του, μου δημιουργεί ασφάλεια. Έρχονται στο σπίτι τα θέματα της δουλειάς. Όταν μου είπε πως θα κάνει την ταινία του έλεγα “γιατί δεν κάθεσαι στα αυγά σου”. Για την αμοιβή μου του είπα “ό,τι θες εσύ”. Είναι ο άνθρωπός μου, ξέρει πού κινούμαι» είχε δηλώσει πρόσφατα η ίδια για την ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι», την οποία έχει σκηνοθετήσει και είναι και παραγωγός, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Δείτε τις εικόνες στην παρακάτω Gallery:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved