Μελίνα Νικολαΐδη: Η εξαφάνιση των κοινών φωτό με τον αγαπημένο της και η σόλο εμφάνισή της στη Βανδή
Showbiz

Μελίνα Νικολαΐδη: Η εξαφάνιση των κοινών φωτό με τον αγαπημένο της και η σόλο εμφάνισή της στη Βανδή

Μπορεί μέχρι πρότινος να απολαμβάναμε τρυφερά κοινά ενσταντανέ της Μελίνας Νικολαΐδη με τον αγαπημένο της Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, όμως εδώ και λίγες μέρες έχουν εξαφανιστεί όλες οι κοινές φωτό τους από τα social media. 

Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα στο ζευγάρι, όμως εντύπωση προκάλεσε και το γεγονός ότι την Παρασκευή το βράδυ (27/10), η Μελίνα εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της μητέρας της Δέσποινας Βανδή χωρίς να έχει στο πλευρό της τον αγαπημένο της, Αλέξανδρο.

vandi-premiera-(3).jpg

H Μελίνα Νικολαΐδη βρέθηκε στην πρεμιέρα της μαμάς της, Δέσποινας Βανδή, χωρίς τονα γαπημένο της στο πλευρό της.

Πολλοί απόρησαν γι' αυτή την εξέλιξη όμως η Μελίνα, η οποία επέστρεψε από το Λονδίνο στην Αθήνα μόνο και μόνο για να βρίσκεται στο πλευρό της μαμάς της, έδειχνε να είναι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη ενώ δεν σταμάτησε να τραγουδάει τις επιτυχίες της Βανδή που φυσικά γνωρίζει απ' έξω και ανακατωτά μιας και είναι η μεγαλύτερη φαν της.

Λίγο καιρό πριν είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες του ζευγαριού σε τρυφερά τετ α τετ σε έξοδό τους στα μπουζούκια και έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι, παρ' όλο που είναι μαζί σχεδόν δύο χρόνια.

Τι πραγματικά συμβαίνει όμως τώρα ανάμεσά τους που εξαφανίστηκαν από τα social media τους οι κοινές φωτογραφίες τους από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram;

Ο χρόνος, όπως πάντα, θα δείξει...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved