Αιμιλία Υψηλάντη: «Έχω πάει σε εφημερίδες ζητώντας απόλυση δημοσιογράφου»
Showbiz

Αιμιλία Υψηλάντη: «Έχω πάει σε εφημερίδες ζητώντας απόλυση δημοσιογράφου»

Η ηθοποιός Αιμιλία Υψηλάντη παραχώρησε μια συνέντευξη, εφ' όλης της ύλης στην Αθηναΐδα Νέγκα και το Καλύτερα Αργά.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε περιστατικά που είχαν συμβεί παλαιότερα. Είχε ζητήσει απόλυση δημοσιογράφων από εφημερίδες.

«Νομίζω πως υπάρχουν δημοσιογράφοι σήμερα που δεν θα ήθελαν καθόλου να με δούνε. Διότι έχω πάει σε εφημερίδες ζητώντας απόλυση δημοσιογράφου. Ο δημοσιογράφος είχε δίκιο να μη θέλει να με βλέπει και εγώ είχα τα δικά μου δίκια τότε. Το έκανα γιατί τα είχε βάλει τότε με το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών», είπε η Αιμιλία Υψηλάντη και συνέχισε:

aimilia.jpg

«Να εξηγήσω κάτι. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αν όχι αδύνατον, να διαχωρίσει κάποιος το πώς μια ενέργειά σου, την οποία την κάνεις ως εκ της θέσεως σου, από την προσωπικότητα σου, η οποία είναι κάτι άλλο. Δηλαδή όταν εσύ είσαι πρόεδρος ενός σωματείου ή λειτουργείς έναν χώρο, είσαι υποχρεωμένος να πάρεις κάποιες αποφάσεις οι οποίες υπερβαίνουν ακόμα και αυτά που εσύ ας πούμε θα ήθελες. Να μην είναι ακριβώς και το ίδιο.

Αυτό είναι ένας εγκλωβισμός του ανθρώπου, τον οποίο ο άλλος δεν μπορεί κάποια στιγμούλα αργότερα στη ζωή να πει "όχι, αυτή μια χαρά γυναίκα είναι". Δεν μπορεί να το ξεχάσει και εγώ το κατανοώ απόλυτα αυτό, αφού του έχω κάνει κακό. Να υπερβεί όλο αυτό το πράγμα; Δεν είναι από τη δική μου πλευρά μεγάλη απαίτηση;».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved