Ελεάνα Στραβοδήμου: Η μεγάλη της αγάπη, οι σπουδές, το βιογραφικό και ο ρόλος στο Ναυάγιο
Showbiz

Ελεάνα Στραβοδήμου: Η μεγάλη της αγάπη, οι σπουδές, το βιογραφικό και ο ρόλος στο Ναυάγιο

Η Ελεάνα Στραβοδήμου είναι Ελληνίδα ηθοποιός και φέτος την απολαμβάνουμε στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Το ναυάγιο, στον ρόλο της Ελένης Αργυράκη.

Φυσικά και δεν είναι η πρώτη της δουλειά καθώς στο παρελθόν την έχουμε δει και στο θέατρο στις παραστάσεις Φλαντρώ (2013), Η τραγωδία του βασιλιά Ριχάρδου Γ΄ (2019), Proof (2017), Ράφτης κυριών (2017).

Στην τηλεόραση συμμετείχε επίσης στις σειρές Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς (2018), Η φαμίλια (2020), Σε ξένα χέρια (2021). Όσοι παρακολουθούσαν τα προγράμματα αυτά, σίγουρα θα την θυμούνται και από εκεί.

Έχει σπουδάσει στη Δραματική Σχολή Εθνικού Θεάτρου Ελλάδος.

Ο λόγος που έγινε ηθοποιός

«Συνειδητοποίησα ότι είναι ο καταλληλότερος τρόπος για μένα να γνωρίσω τον εαυτό μου, τους άλλους ανθρώπους και εν τέλει να υπάρχω. Είναι η ωραιότερη δουλειά! Χρειάζεται τέλεια συνεργασία σκέψης και συναισθήματος, προϋποθέτει επικοινωνία, εγρήγορση και προσφέρει διασκέδαση, έντονα βιώματα, μεταμφίεση, τη χαρά του παιχνιδιού», έχει πει.

202205161112040.8801_STRAVODIMOY_THEOXARIS_IOANIDIS_FLOMARIA_PAPADAKI_NINA_NAI_1552022.jpg

Faust - "Φθινόπωρο". Ελεάνα Στραβοδήμου-Θεοχάρης Ιωαννίδης-Φλομαρία Παπαδάκη-Νίνα Νάη

Το ναυάγιο

Φέτος έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο Ναυάγιο, όπου υποδύεται την Ελένη, με τις υποκριτικές της ικανότητες και έχει πάρει πολλή αγάπη από τον κόσμο που δεν διστάζει να της στέλνει μηνύματα στα social media.

Η ίδια μάλιστα δήλωσε πρόσφατα στο Mega Καλημέρα: «Ο κόσμος μού στέλνει πολύ όμορφα μηνύματα. Έχουν εκπλαγεί με το πώς γυρίστηκε η σειρά. Επειδή δεν ήμουν στη σκηνή του ναυαγίου, ακόμα και εγώ έχω περιέργεια για το πώς έχει γυριστεί. Μέχρι τώρα έχουμε γυρίσει πράγματα που είναι συναισθηματικά δύσκολα. Το κλίμα είναι πολύ ωραίο, παρόλο που κλαίμε, αγωνιούμε».

eleana_stravodimou_1696177750_3204093656153896634_8675128543.jfif

Ο Θάνος Λέκκας με την Ελεάνα Στραβοδήμου.

Η μεγάλη της αγάπη

Η μεγάλη της αγάπη είναι η φύση και όλα όσα μπορείς να κάνει κανείς σε αυτή. Η Ελεάνα Στραβοδήμου είναι πολύ ενεργή στο Instagram και πολλές φορές έχει μοιραστεί μαζί μας στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό, στα οποία την έχουμε δει να κάνει μπάνια στη θάλασσα, κωπηλασία, hiking και άλλα.

«Στην Ήπειρο, κολυμπήσαμε σε ποτάμια, κοιμηθήκαμε κάτω από έλατα και πλατάνια, περπατήσαμε σε μονοπάτια, κάναμε αναρρίχηση σε βράχια... Και κάθε φορά ένιωθα ευγνωμοσύνη που ζω σε έναν τόπο με τέτοια φύση. Με έπιασα όμως να νιώθω μαζί και φόβο. Φόβο για το μέλλον αυτού του τόπου. Κοίταγα γύρω μου τις κατάφυτες πλαγιές, τα νερά στα φαράγγια και με έπιασα να νιώθω τυχερή "που πρόλαβα να τα δω". Θέλω και να τα ζήσω», είχε γράψει η ίδια σε ανάρτησή της.

Δείτε φωτογραφίες από το Instagram της στην παρακάτω gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved