Μαίρη Αυγερινοπούλου: Οι παιδικές αναμνήσεις και οι σπουδές της
Media

Μαίρη Αυγερινοπούλου: Οι παιδικές αναμνήσεις και οι σπουδές της

Φέτος για πρώτη φορά συναντάμε τη Μαίρη Αυγερινοπούλου σε τηλεοπτικό πάνελ.

Πιο συγκεκριμένα κάθε πρωί μας λέει καλημέρα μέσα από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο Open. Σε πρώτο ενικό μιλάει για τις παιδικές αναμνήσεις της αλλά και τις σπουδές της.

mavgerinopoulou_1675290261_3028876698669216327_201165874.jpg

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ: Το πρωινό ραντεβού στις 9.15 με τη «Θεία Λένα»; Ακόμα και σήμερα, και να μη βάλω ξυπνητήρι, 9.15 ανοίγω τα μάτια μου. Πάντα είχα την αγωνία μήπως χάσω το παραμύθι. Το σπίτι μου ποτέ δεν με έβλεπε, καθώς ήμουν ένα άτακτο διαολάκι, που όλη μέρα έπαιζε, ενώ συνάμα ήμουν και πολύ καλή μαθήτρια. Πώς τα συνδύαζα, ακόμα δεν το έχω καταλάβει. Άλλη ανάμνηση η γιαγιά μου η Γεωργία, που δεν μας χάλαγε ποτέ χατίρι και που μου χάιδευε τα μαλλιά και με έτριβε μέχρι να με πάρει ο ύπνος (όσοι με. γνωρίζουν καλά θα γελάσουν, γιατί τίποτα δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα). Τα αμέτρητα οικογενειακά ταξίδια. Η ξενοιασιά να παίζουμε στον δρόμο μέχρι αργά το βράδυ.

ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ όπου βρέθηκα τυχαία, θα με οδηγούσαν κανονικά σε άλλα μονοπάτια, μια εντελώς ξαφνική και αναπάντεχη συνάντηση με τη δημοσιογραφία, στα πρώτα κιόλας χρόνια του πανεπιστημίου, με έστρεψε μεμιάς σε μια διαφορετική πορεία. Και δεν το μετάνιωσα ποτέ, καθώς αγαπώ πολύ τη δουλειά μου. Μια δουλειά που με έφερε σε επαφή με σπουδαίους ανθρώπους, με ταξίδεψε, μου πρόσφερε δυνατές συγκινήσεις και με δίδαξε πολλά. Έκανα πολλά και συνεχίζω να κάνω πολλά που αγαπώ. Μέχρι σήμερα, στα 35 χρόνια πορείας, έχω δουλέψει σε εφημερίδες, περιοδικά έκανα επί 25 χρόνια ραδιόφωνο, είχα την επικοινωνία κορυφαίων συναυλιών που έχουν γίνει στη χώρα μας, θεατρικών παραστάσεων και... και... Πολύς κόπος, πολλή αγωνία, ωραίες αλλά και σκληρές, απάνθρωπες κάποιες φορές στιγμές, που με έμαθαν πολλά, αλλά, ευτυχώς για μένα, δεν κατάφεραν να με αλλοιώσουν και να με κάνουν να χάσω την ευαισθησία μου

Πηγή Τηλέραμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved