Μαρσό: «Πάγωσαν» όλοι όταν πήγε στην τεφροδόχο για να βάλει στη μαμά της να ακούσει το νέο τραγούδι
Showbiz

Μαρσό: «Πάγωσαν» όλοι όταν πήγε στην τεφροδόχο για να βάλει στη μαμά της να ακούσει το νέο τραγούδι

Δεν το πίστευαν όλοι όσοι είδαν το βίντεο που ανέβασε η Μαρσό στο Tik Tok, με τους περισσότερους followers της να σχολιάζουν «Αποκλείεται να το έκανε αυτό»...

Συγκεκριμένα η Μαρσό έβαλε το νέο της τραγούδι να παίζει και έγραψε ότι το έβαλε για να το ακούσει η μαμά της και να δει... αντιδράσεις και αμέσως μετά, κινούμενη στον χώρο, στάθηκε μπροστά από την τεφροδόχο της μητέρας της.

Δείτε το εν λόγω βίντεο:

Να θυμίσουμε ότι η Μαρσό έχασε τη μητέρα της όταν ήταν 17 ετών και όπως έχει δηλώσει κατά το παρελθόν, τότε ένιωσε πως έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της.

«Όλοι μου έλεγαν "θα δώσεις Πανελλήνιες", οι καθηγητές μου με πίεζαν πολύ, ενώ η μαμά μου ήταν η μόνη που μου έλεγε "δεν θα δώσεις, άστο ρε παιδί μου, αφού δεν είναι για σένα αυτό, δεν πειράζει, θα κάνεις αυτό που θες". Μετά την έχασα, στα 17 μου χρόνια, οπότε εκεί ήταν το χάος. Λέω "τώρα τι κάνουμε;".

cknd_store_1698330737_3222154222006414235_29163908854.jpg

Είχα έναν υποστηρικτή και τον έχασα. Χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου, χάνεις τον κόσμο όλο» είχε δηλώσει στην εκπομπή Night Out, και είχε τονίσει: «Δεν είναι καθόλου εύκολο κι ειδικά επειδή εγώ με τη μαμά μου, εκτός από μαμά και κόρη, ήμασταν κολλητές. Ήταν μεγάλο χτύπημα, πολύ μεγάλο όμως. Εννοείται πως άλλαξαν οι ισορροπίες μέσα μου. Πέρασε ένα διάστημα που άμα με ρωτήσεις τι έκανα, δεν θυμάμαι. Έχω δηλαδή έναν χρόνο, που τον έχω κάνει delete. Πήγαινα σχολείο; Έβγαινα; Είχα παρέες; Δεν θυμάμαι τίποτα. Σαν να μην τον έζησα».

Μετά από αυτή την ανάρτησή της, με την τεφροδόχο της μητέρας της, τα σχόλια έπεσαν βροχή με τους περισσότερους από τους followers της να δείχνουν... παγωμένοι από μία τέτοια κίνηση της Μαρσό.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved