Μαρία Σολωμού: «Βαρέθηκα τις ταμπέλες… να βλέπω μόνιμα το όνομά μου δίπλα σε κάποιο ανδρικό»
Showbiz

Μαρία Σολωμού: «Βαρέθηκα τις ταμπέλες… να βλέπω μόνιμα το όνομά μου δίπλα σε κάποιο ανδρικό»

Στην κάμερα της εκπομπής Fay’s Time, μίλησε η Μαρία Σολωμού.

Η ηθοποιός, την οποία βλέπουμε φέτος και στο νέο κύκλο του Fame Story, μίλησε για τη σχέση με τον γιο της αλλά και τον πρώην σύντροφό της, Μάριο Αθανασίου ενώ ξέσπασε όταν αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε να μην ξαναμιλήσει ποτέ δημόσια για την προσωπική της ζωή.

solomou-scaled.jpg

«Είναι πολύ αλλιώς η σχέση με το παιδί, όταν ενηλικιώνεται. Μετά τα podcast το παιδί έρχεται κατευθείαν και μου λέει τα προσωπικά του. Δε μου μίλαγε πριν τα podcast, δεν ήξερα τα προσωπικά του, ήταν κανονικό παιδί δηλαδή που δε τα λέει στους γονείς του. Κι εγώ του λέω τα προσωπικά μου. Μου λέει την άποψή του. Εγώ δεν επεμβαίνω στα προσωπικά του, λέω απλώς τη γνώμη μου. Το ίδιο κάνει κι αυτός, λέει τη γνώμη του», είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

«Οι χωρισμένοι άνθρωποι δε πρέπει να είναι αλλιώς, πρέπει να είναι οικογένεια. Βαρέθηκα την ταμπέλα, να βλέπω μόνιμα το όνομά μου δίπλα σε ένα αντρικό όνομα…» απάντησε η Μαρία Σολωμού σχετικά με το πώς είναι οι σχέσεις της με τον Μάριο Αθανασίου αλλά και την απόφαση που έχει πάρει να προστατεύει τα προσωπικά της. Ανάμεσα σε άλλα ρωτήθηκε και για τον Mente Fuerte και δες στο σχετικό απόσπασμα πώς απάντησε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved