Τέλος η καθημερινή σειρά για τον Αυγουστίδη μετά τον Σασμό: «Θα κρατήσω μία απόσταση»
Showbiz

Τέλος η καθημερινή σειρά για τον Αυγουστίδη μετά τον Σασμό: «Θα κρατήσω μία απόσταση»

Τηλεοπτικά, ο Ορφέας Αυγουστίδης πρωταγωνιστεί στον τρίτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Σασμός».

Πολλές φορές πρωταγωνιστεί και στα social media, αφού οι τηλεθεατές έχουν ταυτιστεί πολύ με τον Αστέρη. Ο ίδιος εξηγεί: «Δεν έχω Twitter, δεν συμμετέχω σε αυτό. Μου το λένε, είναι ωραίο, γελάω, το ευχαριστιέμαι για ένα λεπτό, αλλά τώρα πάμε παρακάτω. Σκέψου να έχεις ανάγκη από τέτοιο τρέντινγκ μια ολόκληρη ζωή. Ασχετα αν κάποιοι συνάδελφοί μου επιμένουν πως έχουν ανάγκη από τα social media και πως είναι κομμάτι της επιτυχίας μιας σειράς και αυτό...».

1698260334423-923981301-asteris.jpg

Τα γυρίσματα τα απολαμβάνει, καθώς ο κόσμος έχει ταυτιστεί πολύ με τους ρόλους και ιδιαίτερα με τα ζευγάρια της σειράς. «Ήταν κομμάτι της επιτυχίας αυτό, έκατσε, ήταν η μαγιά της, το ευχαριστιόμαστε στη διαδικασία, έχουμε και έναν σεβασμό ο ένας για τον άλλον, γιατί πολλές φορές ο ένας “δαγκώνει τον άλλον και θέλει να βγαίνει πιο μπροστά. Εμείς δεν το έχουμε αυτό, γιατί οι περισσότεροι είναι χορτάτοι, έχουν ήδη κάνει αρκετά πράγματα», εξηγεί.

Στα γυρίσματα όπου υποδυόταν τον φυλακισμένο επηρεάστηκε; «Ήταν μια πολύ δύσκολη διαδικασία και ο χαρακτήρας καταβυθίστηκε σε μια στιγμή πολύ μεγάλης μαυρίλας, γιατί έχασε τον έρωτά του, σκοτώθηκε ένας άνθρωπος και βγήκε η ατμόσφαιρα μιας τέτοιας στιγμής σε σχέση με τον ρομαντισμό του χαρακτήρα του Αστέρη, γιατί δεν ήταν ένας χαρακτήρας τόσο σκοτεινός για να του ταιριάζει η φυλακή», παραδέχεται.

asteris-argyro-sasmos.jpg

Σασμός

Μετά το τέλος του «Σασμού» έχει τηλεοπτικά σχέδια; «Δεν έχω κλείσει κάτι μετά τον “Σασμό”, αλλά έχω ανάγκη να κρατήσω απόσταση από το φορμάτ του καθημερινού με τα τόσα επεισόδια. Ήταν η πρώτη φορά που το έκανα και νιώθω πολύ τυχερός, γιατί το έκανα με μεγάλη σιγουριά και πληρότητα, όμως θα πάρω μια απόσταση από το καθημερινό φορμάτ. Μπορεί να με δείτε σε ενάμιση χρόνο σε κάτι που θα έχει τη μορφή μιας μεγάλης ταινίας, μιας περιορισμένης μίνι σειράς 8-10 επεισοδίων το πολύ. Από το φορμάτ, ναι, θα απομακρυνθώ», καταλήγει.

Πηγή: Secret

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved