Κάτια Νικολαΐδου:«Ραγίζει καρδιές» το «αντίο» του αδελφού της-«Ξεκουράσου κορίτσι μου, μαχήτριά μου»
Showbiz

Κάτια Νικολαΐδου:«Ραγίζει καρδιές» το «αντίο» του αδελφού της-«Ξεκουράσου κορίτσι μου, μαχήτριά μου»

Η Κάτια Νικολαΐδου άφησε απόψε (8/11) την τελευταία της πνοή, νικημένη από την άνιση μάχη που έδινε με τον καρκίνο εδώ και μερικά χρόνια. Ήταν μόλις 58 ετών. 

Η είδηση του θανάτου της έχει βυθίσει στο πένθος τους δικούς της ανθρώπους αλλά και τον καλλιτεχνικό κόσμο, ειδικά όσους γνώριζαν προσωπικά την Κάτια Νικολαΐδου.

200806261059030.8661_KATIA_NIKOLAIDOY_2562008.jpg

Ο αδελφός της, Τάκης, απαρηγόρητος για τον χαμό της ηθοποιού, θέλησε να την αποχαιρετήσει δημόσια με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

Απευθυνόμενος σε εκείνη, ο Τάκης Νικολαΐδης έγραψε στο μήνυμά του:

«Αγάπη μου… αδερφή μου.. αίμα μου… μαχήτριά μου!!! Σήμερα των αγγέλων… διάλεξες την μέρα κορίτσι μου να ταξιδέψεις στην αιωνιότητα!!!Σήμερα άλλος ένα άγγελος θα είναι στον ουρανό… ο δικός μου άγγελος!!! Η αυλαία έπεσε αγάπη μου… αλλά τα φώτα θα μείνουν ανοιχτά… όπως η ζωή σου που ήταν γεμάτη φως… Άγγελε μου αδερφή μου δεν θα βάλω μαύρο φόντο… κατάλευκο όπως ήταν όλη η ζωή σου.

Σε αγαπώ μέχρι το άπειρο !!!!!Ξεκουράσου αδερφή μου, ξεκουράσου κορίτσι μου, μαχήτριά μου!!! Δεν θα φύγεις λεπτό από το μυαλό μου μέχρι να έρθει η ώρα να ξανασυναντηθούμε !!!Σε λατρεύω άγγελέ μου!!!».

nikolaidis.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved