«Δε θα είχα γίνει τραγουδιστής αν...»-Το μυστικό του Μάστορα και το ευχαριστώ στον Παπακωνσταντίνου
Showbiz

«Δε θα είχα γίνει τραγουδιστής αν...»-Το μυστικό του Μάστορα και το ευχαριστώ στον Παπακωνσταντίνου

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο που οφείλει το γεγονός πως έγινε τραγουδιστής θέλησε να πει ο Χρήστος Μάστορας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και frontman του συγκροτήματος Melisses έκανε μία ιδιαίτερη ανάρτηση το μεσημέρι της Παρασκευής 10/11 ποζάροντας μαζί με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

XRISTOS-MASTORAS.jpg

Ο Χρήστος Μάστορας ευχαρίστησε δημόσια τον σπουδαίο καλλιτέχνη αποκαλύπτοντας μάλιστα πως είναι ο άνθρωπος που τον «βοήθησε» να γίνει τραγουδιστής.

mastoras-garifalia-(2).jpg

«Θα σας πω ένα μυστικό … Αν δεν υπήρχε ο συγκεκριμένος άνθρωπος δε θα είχα γίνει τραγουδιστής. Βασίλη σε ευχαριστώ για το όνειρο», έγραψε ο Χρήστος Μάστορας στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Δείτε την εικόνα στην παρακάτω Gallery:

«Αν δεν έχεις ως στόχο σου το απόλυτο κέρδος ή το να είσαι απλά στα χαρτιά νούμερο ένα, αλλά θέλεις να κάνεις αυτό που πραγματικά αγαπάς χωρίς εκπτώσεις τότε βρίσκεις ένα μικρό καταφύγιο και θεωρείς ότι είσαι κάτι παραπάνω από αυτό. Δεν θεωρείς τον εαυτό σου αριθμό. Αυτή η παρέα πιστεύω ότι το έχει διασφαλίσει αυτό. Ο ένας υπενθυμίζει στον άλλο τις αξίες της μουσικής και το γιατί ξεκινήσαμε», είχε δηλώσει ο Χρήστος Μάστορας σε παλαιότερη συνέντευξη.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved