«Αντεξα αλλά τερμάτισε το «μαγαζί», το έκλεισα» - Η τελευταία συνέντευξη του Σπύρου Φωκά στην TV
Showbiz

«Αντεξα αλλά τερμάτισε το «μαγαζί», το έκλεισα» - Η τελευταία συνέντευξη του Σπύρου Φωκά στην TV

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών άφησε το πρωί της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου ο Σπύρος Φωκάς και η είδηση του θανάτου του βύθισε στην θλίψη ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο σπουδαίος ηθοποιός νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα σε κέντρο αποκατάστασης στη Μαγούλα και βρισκόταν σε αναπηρικό αμαξίδιο, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας κυρίως με το αναπνευστικό του.

Ο Σπύρος Φωκάς είχε δώσει την τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» πριν από τρία χρόνια. Ο ίδιος είχε μιλήσει για όλες τις δυσκολίες των τελευταίων ετών.

fokas-(8).jpg

«Υπήρχε ένα παλιό χρέος στη ΔΕΗ. Ήρθαν εδώ πέρα και μου λένε: “πρέπει να πληρώσετε όλα όσα χρωστάτε μέχρι σήμερα”. Τους λέω: “δεν έχω να το καλύψω”. Και μου έκοψαν το ρεύμα» είχε δηλώσει αρχικά.

«Ο κόσμος ενδιαφέρθηκε και παραπάνω απ’ ό,τι έπρεπε. Δεν έχω παράπονο. Ποια Πολιτεία; Ενδιαφέρεται ποτέ η Πολιτεία για μένα και για σένα; Για κανέναν μας. Δεν μπορεί να μου δίνεις τιμητική σύνταξη και να μου δίνεις 600 ευρώ», είχε εξομολογηθεί ο αείμνηστος ηθοποιός τον Σεπτέμβριο του 2020.

FOKAS

«Μου φέρθηκε καλά η μοίρα αλλά τώρα είναι δύσκολα. Όμως άντεξα. Τερμάτισε το «μαγαζί», το έκλεισα», παραδέχτηκε τότε στη συνέντευξη στον τηλεοπτικό φακό του Star.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved