Γιάννης Στάνκογλου: «Έκανα μία δήλωση και μου την έπεσαν πάρα πολλοί, ανώνυμοι και επώνυμοι»
Showbiz

Γιάννης Στάνκογλου: «Έκανα μία δήλωση και μου την έπεσαν πάρα πολλοί, ανώνυμοι και επώνυμοι»

Συνέντευξη στον Κώστα Τσουρό και την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του MEGA παραχώρησε ο Γιάννης Στάνκογλου, το μεσημέρι της Κυριακής 12/11.

Ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής στη σειρά «Ναυάγιο» μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, για την ελευθερία έκφρασης αλλά και τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς στα social media.

«Σε σχέση με τις κοινωνίες και σε ποια κοινωνία μεγάλωσα, υπήρξα και αντισυμβατικός. Ήμουν τέτοιο παιδί και ακόμα νομίζω ότι είμαι, ίσως τώρα να έχουν λειάνει λίγο οι γωνίες μου. Σίγουρα έχει να κάνει με το ότι μεγαλώνω, σίγουρα έχει να κάνει με το ότι έχω δύο παιδιά, σίγουρα έχει να κάνει με κάποιες ανασφάλειες για τις οποίες μπορεί να μη μιλάς όσο θα ‘θελες να μιλάς δημόσια για πράγματα τα οποία συμβαίνουν γύρω σου. Όχι από φόβο, σώνει και καλά αλλά γιατί δεν βλέπεις κιόλας γύρω σου και κάποιους άλλους για να μιλήσεις λίγο παραπάνω».

stankoglou-(2).jpg

«Βέβαια και έχω νιώσει να βάλλεται μια άποψη μου, πολλές φορές. Πολλές φορές και δημόσια. Είχα κάνει κάποια στιγμή μια δήλωση στο Facebook, εν μέσω καραντίνας που η αστυνομία ήταν πάρα πολύ σκληρή γενικά με πολλά περιστατικά που είχαν συμβεί τότε. Μου την έπεσαν λοιπόν πάρα πολλοί άνθρωποι, και ανώνυμοι και επώνυμοι, από κάτω.

Δείτε το βίντεο:

Όλα αυτά τα σχόλια δεν τα παίρνω και πολύ σοβαρά. Δεν τα διαβάζω κατ’ αρχήν ή μου τα λένε κάποιοι άνθρωποι γιατί δεν θέλω να μπω να τα δω, κάπως με μαυρίζουν. Όπως και να ‘χει όμως σε επηρεάζουν λίγο. Λες: «ώπα ρε φίλε, είδα κάτι το οποίο συνέβη μπροστά σε μένα και μπροστά στα παιδιά μου, γιατί μου το ακυρώνεις;». Αφού αυτό συνέβη δηλαδή μπροστά μου, γιατί εσύ θεωρείς ότι δεν συνέβη;» συμπλήρωσε ο Γιάννης Στάνκογλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved