Μαρία Καρλάκη: Εξιτήριο από το μαιευτήριο για την τραγουδίστρια με τον νεογέννητο γιο της
Showbiz

Μαρία Καρλάκη: Εξιτήριο από το μαιευτήριο για την τραγουδίστρια με τον νεογέννητο γιο της

Η Μαρία Καρλάκη έγινε μαμά για πρώτη φορά και σήμερα 14 Νοεμβρίου πήρε εξιτήριο με τον νεογέννητο γιο της. 

Η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στις 11 Νοεμβρίου και όπως πρώτο το gossip-tv.gr σας αποκάλυψε χρειάστηκε να νοσηλευτεί προαιρετικά στην εντατική καθώς λόγω ψυχολογικού φορτίου είχε μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη και πέρασε εξίσου δύσκολα το προηγούμενο διάστημα.

Αυτή η περιπέτεια κράτησε μόλις για μια μέρα, βγήκε από την εντατική, το μωρό της είναι υγιέστατο και σήμερα πήρε εξιτήριο με τον γιο της.

Να σας θυμίσουμε ότι σε πρόσφατες δηλώσεις της είχε πει: «Αυτό που πέρασα και περνάω, εύχομαι να μην το ζήσει ούτε ο χειρότερός μου εχθρός. Αλλά έτσι έχω μάθει να παλεύω μια ζωή, οπότε όλα καλά. Είμαι δυνατός άνθρωπος. Αλλά νομίζω θα πάρω περισσότερη δύναμη όταν γεννηθεί ο γιος μου.»!

Και είχε τονίσει: «Είναι άσχημο να περνάς μία εγκυμοσύνη επί το πλείστον μόνη σου και ό,τι άλλο πέρασα στο διάστημα αυτό. Τουλάχιστον να είναι καλά το σύμπαν που μου έστειλε το δώρο και την ευλογία που έχω στην κοιλιά μου. Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό και νομίζω ότι όλα θα είναι καλά. Πρέπει να βρεις τη δύναμή σου, έχω αρκετή μέσα μου, οπότε όταν γεννηθεί ο γιος μου, θα μου δώσει παραπάνω.

Το έλεγα από την αρχή της εγκυμοσύνης ότι είμαι διατεθειμένη να μεγαλώσω μόνη μου το παιδί μου γιατί μάλλον κάτι είχα κατά νου».

Δείτε παρακάτω τη Μαρία Καρλάκη κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved