Βασάλος Vs Τριαντάφυλλου: Νέα κόντρα; «Αλλάζει  εύκολα γνώμη, δεν δίνω βάση σε αυτά που λέει»
Showbiz

Βασάλος Vs Τριαντάφυλλου: Νέα κόντρα; «Αλλάζει εύκολα γνώμη, δεν δίνω βάση σε αυτά που λέει»

Νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Τριαντάφυλλο;

Αρχικά ο Κωνσταντίνος μίλησε για την επιστροφή του στην εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι: «Είμαστε πολύ ωραία, δεύτερη εβδομάδα, δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Γύρισα μόνο για την Σίσσυ. Είναι ωραίο να δουλεύεις με την παρέα σου».

vasalos1.jpg

Για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την παρεξήγηση με τη Σίσσυ Χρηστίδου, είπε: «Δεν έχω επικοινωνήσει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, άλλωστε δεν έχω και κάποια διαμάχη με τον Δημήτρη. Είπε κάτι το οποίο τον πείραξε, είπα και εγώ κάτι από την δική μου πλευρά. Με τον Δημήτρη είμαστε οκ, το καλοκαίρι είχαμε κάνει και διακοπές μαζί στα Κύθηρα».

vasalos.jpg

Γιατί αποκάλεσε «θρασύδειλο» τον Τριαντάφυλλο; Ο Κωνσταντίνος Βασάλος τόνισε: «Είπα τον Τριαντάφυλλο θρασύδειλο γιατί όταν απουσιάζεις από κάπου και δεν έχεις τη δυνατότητα να απαντήσεις, το θεωρώ θρασύδειλο. Όταν θες να λύσεις κάτι με κάποιον το λες face to face να έχει τη δυνατότητα να απαντήσει. Τώρα όταν είσαι σε ένα ριάλιτι και δεν έχεις τη δυνατότητα να απαντήσεις και δέχεσαι συνεχόμενες βρισιές, είναι απαράδεκτο. Δεν επικοινώνησα μαζί του, δεν υπάρχει κάποια κόντρα για εμένα. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας άνθρωπος που αλλάζει πολύ εύκολα γνώμη για κάποιον, όποτε δεν δίνω και βάση σε αυτά που λέει. Τότε με είχε πειράξει, πλέον δεν υπάρχει κανένα θέμα»

costavasaloshd_1688396563_3138820334182266411_3425221699.webp

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved