Κατερίνα Παπουτσάκη:  «Διαλύω τα άβολα συναισθήματα γιατί αγαπώ τους ανθρώπους»
Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Διαλύω τα άβολα συναισθήματα γιατί αγαπώ τους ανθρώπους»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ξανοίχτηκε στο χώρο της μουσικής ωστόσο όπως η ίδια λέει σε πρόσφατη συνέντευξή της δεν θα έβαζε «ταμπέλα».

Δεν νιώθει τραγουδίστρια, όπως χαρακτηριστικά λέει αλλά νιώθει πως τραγουδάει.

f08c4e82-katerina-papoutsaki-gios.jpg

Νιώθεις τώρα πια και τραγουδίστρια;

Νιώθω πως τραγουδάω. Δεν θα έβαζα μια ταμπέλα. Αν κάποιος που έχει βγάλει πέντε τραγούδια και εμφανίζεται ζωντανά θεωρείται τραγουδιστής, τότε ναι. Θα ξεκινήσω και live στη Σφίγγα, που το περιμένω με πολλή χαρά. Βρίσκω φοβερό ενδιαφέρον στο τραγούδι. Δεν θεωρώ πως ακόμα είμαι εκεί 100%. Νιώθω καλά, αλλά δεν αισθάνομαι ακόμα πως είναι κάτι που έχω κατακτήσει. Το συζητάμε και με τη Νατάσσα Μποφίλιου, που εκείνη έρχεται από τον χώρο του τραγουδιού, τώρα που παίζουμε μαζί, στο Εθνικό, κι εγώ, ξέρεις, προέρχομαι από την υποκριτική και τραγουδάω. Όσο και να μοιάζει ότι είσαι άνετος και ότι το ’χεις, επειδή η λειτουργία αλλάζει, χρειάζεται χρόνος για να κατανοήσεις αυτό που συμβαίνει και να το επεξεργαστείς και να απελευθερωθείς και να το νιώσεις σπίτι σου.

49704726-katerina-papoutsaki-gios.jpg

Έχεις βιώσει ανταγωνισμό δηλαδή;

Ναι. Αλλά στην πραγματικότητα ήταν μια διάθεση για ανταγωνισμό. Γιατί ποτέ δεν προέκυπτε από τη στιγμή που εγώ ήμουν έτσι όπως σου περιέγραψα. Και επειδή ειλικρινώς έχω μια αγάπη για τους ανθρώπους, αυτή δεν επιτρέπει να γεννηθούν δεύτερες σκέψεις εύκολα. Η διαδικασία αυτή που σου περιέγραψα δεν ήταν κατόπιν σκέψης. Ήταν αυτοματισμός. Τώρα το έχω αποκωδικοποιήσει. Θέλω να κάνω τους ανθρώπους να αισθάνονται καλά και ότι δεν υπάρχουν από εμένα απειλή και ανταγωνιστική διάθεση. Διαλύω τα άβολα συναισθήματα γιατί αγαπώ τους ανθρώπους. Τους κατανοώ και μπαίνω συνέχεια στη θέση τους. Ίσως και να το παρακάνω. Το δουλεύω. Αλλά για μένα η ομαδικότητα και η συνύπαρξη, είτε για το καλό της Τέχνης είτε για το καλό της ζωής, είναι σημαντικές αξίες.

Πηγή Αυγή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved