Ο Ρέμος χέρι-χέρι με την Υβόννη, το κόκκινο φόρεμα της Σκορδά και Εμίρ Κουστουρίτσα στην Αθήνα
Showbiz

Ο Ρέμος χέρι-χέρι με την Υβόννη, το κόκκινο φόρεμα της Σκορδά και Εμίρ Κουστουρίτσα στην Αθήνα

Λαμπερές και σπάνιες εμφανίσεις στην Αθήνα. Πού είδαμε τους επώνυμους;

Στο πολυχώρο διασκέδασης και ψυχαγωγίας στην Πλάκα, στην Οδό Λυσίου είδαμε ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ χέρι – χέρι. Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι οι δυο τους διασκέδασαν ενώ στην παρέα τους βρέθηκε και η κουμπάρα τους, Μαρία Μπεκατώρου. Η Υβόννη για μια ακόμη φορά εντυπωσίασε με το look της. Για τη βραδιά επέλεξε τζιν παντελόνι, μαύρο μπλουζάκι και σακάκι σε nude απόχρωση.

Την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου σηματοδότησε η Φαίη Σκορδά με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορίων προαστείων. Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» ενώ η παρουσιάστρια εντυπωσίασε άπαντες με την λαμπερή της εμφάνιση. Για την εκδήλωση επέλεξε ένα κόκκινο εφαρμοστό μίντι φόρεμα, συνδυασμένο με σικ ψηλοτάκουνα πέδιλα σε μαύρο χρώμα.

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Σέρβος σκηνοθέτης, Εμίρ Κουστουρίτσα με αφορμή τη Ρετροσπεκτίβα από πού ξεκινάει στις 23 και τελειώνει στις 29 Νοέμβριου, στο Studio New Star Art Cinema. Σήμερα Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, στις 19:00, θα γίνει η πρεμιέρα της Ρετροσπεκτίβας, με την ταινία, «Ο καιρός των τσιγγάνων», στο Studio New Star Art Cinema, υπό την παρουσία και με τον πρόλογο του Πρέσβη της Δημοκρατίας της Σερβίας, Ντούσαν Σπάσογιεβιτς, ενώ ο Κουστουρίτσα θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού. Το Σάββατο, στις 25 Νοεμβρίου, στις 15:00, θα γίνει MasterClass με τον σκηνοθέτη, όπου θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα σε όλους τους συμμετέχοντες.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved