Αρβανιτάκη: Σπάνιο φωτογραφικό καρέ  από το καλοκαίρι του 1988 σε ηλικία 31 ετών
Showbiz

Αρβανιτάκη: Σπάνιο φωτογραφικό καρέ από το καλοκαίρι του 1988 σε ηλικία 31 ετών

Όσα χρόνια κι αν περάσουν η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα διατηρεί για πάντα τη φρεσκάδα της.

Μια προσωπικότητα εξάλλου σαν τη δική της, δεν μπορεί να χάσει ίχνος από τη μοναδικότητά της. Και μπορεί το πέρασμα του χρόνου να αφήνει τα σημάδια του, εκείνη όμως έχει βρει το μυστικό.

arvanitaki-(1).jpg

Κι αυτό δεν είναι άλλο από το λαμπερό της χαμόγελο. Πρόσφατα η Ελευθερία Αρβανιτάκη μάς χάρισε ένα απίθανο στιγμιότυπο. Γύρισε το χρόνο πίσω στο μακρινό 1988 οπού σε ηλικία 31 ετών πόζαρε χαμογελαστή και όμορφη σε διακοπές της στη Μύκονο.

«Καλημέρα με κάτι από τα παλιά. Χθες ψάχνοντας κάτι έπεσα πάνω σε αυτή την φωτογραφία από διακοπές στην Μύκονο το ‘88. Και χαμογέλασα :)», έγραψε στη λεζάντα.

Δες την κι εσύ

«Συνειδητοποίησα ότι τίποτα και κανείς “δεν είναι για πάντα”. Αυτό έχει και θετική και λιγότερο αισιόδοξη ανάγνωση. Όταν έκανα αυτή τη συζήτηση, ήμουν σε μια μεγαλύτερη αμηχανία ως προς το θέμα του χρόνου που περνάει. Τώρα είμαι καλύτερα ως προς αυτό. Είχα τον χρόνο να το σκεφτώ, να το διαχειριστώ και μέσω της ψυχοθεραπείας, που συνεχίζω με πίστη, καθώς και να εκτιμήσω την εξέλιξη της πορείας αλλιώς, να αγαπήσω τις ρυτίδες μου περισσότερο και να συνεχίσω να είμαι η Ελευθερία με την ίδια πίστη, την ίδια ειλικρίνεια και με καινούργια όνειρα, απλώς λίγο πιο μεγάλη», έχει πει η ίδια σε συνέντευξή της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved